Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też temp nie mierze. Owulacjie miałam potwierdzona przez gin. Ale dopóki nie ma @jest nadzieja. Będę nadal trzymać kciuki[emoji110]Ja nie mierze temperatury i po prostu to robimy więc nie wiem kiedy ewentualnie mogło to by być, ale to pewnie już by było jakby miało być
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Nessi, jak tam u Was??mfifi04 o ja pierdziu! Gratuluję
Po cichu gratuluję!!!ja czułam że tamta kreseczka wcześniejsza coś oznacza!!!jakieś objawy?ja dwa dni do okresu.zrobiłam dziś test mam wrażenie jakby coś tam było ale pod kontem.pojawiło się odrazu ale to cień więc tak jak u Ciebie to nie widać.pewnie to wada testu albo co.na zdjęciu nawet nie będzie widać pewnie.zobaczę jak okres nie przyjdzie to wtedy powtórzę bo to dziwne by było jakby było bo tylko raz bylo
Gratuluję!!