reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Po cichu gratuluję!!!ja czułam że tamta kreseczka wcześniejsza coś oznacza!!!jakieś objawy?ja dwa dni do okresu.zrobiłam dziś test mam wrażenie jakby coś tam było ale pod kontem.pojawiło się odrazu ale to cień więc tak jak u Ciebie to nie widać.pewnie to wada testu albo co.na zdjęciu nawet nie będzie widać pewnie.zobaczę jak okres nie przyjdzie to wtedy powtórzę bo to dziwne by było jakby było bo tylko raz bylo;)
Kilka dni temu obudził mnie ból brzucha. Ostatnio plamienie. Mam nadzieję że teraz będzie dobrze
Dziękuję :-)

To na kiedy wychodzi Ci termin? :-)

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Ok 8 stycznia;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję!!

@Flower, może owu się przesunęła?? Trudno powiedzieć ;) A jeśli nie, to kolejny cykl nasz!

Ja czekam na @, temperatura spadła, tak jak sądziłam, także ten...zawsze jest szansa, że urodze pod koniec stycznia :) będę podczytywac styczniówki :) a przez ten miesiąc będę kontynuować dietę, więcej schudne, będę się lepiej czuła :)

1492930251-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Piękne podejście. To będę trzymać miejsce dla ciebie;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja patrząc na kalkulator ciąży i @ to jak by teraz się udało to 01.01.2017 a jak kolejny to 31.01.2017 ;-)

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
U mnie, jeśli cykl będzie trwał znów 40 dni, to termin ok. 12.02, a jeśli krótszy, to pewnie szybciej, zobaczymy. Czyli jednak bardziej luty, aczkolwiek u mnie będzie cesarka, więc 1-2 tygodnie przed terminem porodu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry