reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Masakra...to ja po tamtej akcji w zeszłym miesiącu, co facet próbował w nocy nam wejść do mieszkania, to całkiem boję się sama spać. M pojechał do kolegów i wróci koło 3 w nocy, ja do tej pory sama jestem, nie wiem jak zasne... Ogólnie sama nie śpię w tym mieszkaniu, a po tamtej akcji już w ogóle. Mam nadzieje, że w naszym mieszkaniu nie będę się bała...na balkonie założyliśmy rolety, ale w sypialni i u małego już nie, bo nie starczyło nam kasy.

Ile dzisiaj dpo??

@limonka8721, jakie testy kupiłaś??

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Masakra...to ja po tamtej akcji w zeszłym miesiącu, co facet próbował w nocy nam wejść do mieszkania, to całkiem boję się sama spać. M pojechał do kolegów i wróci koło 3 w nocy, ja do tej pory sama jestem, nie wiem jak zasne... Ogólnie sama nie śpię w tym mieszkaniu, a po tamtej akcji już w ogóle. Mam nadzieje, że w naszym mieszkaniu nie będę się bała...na balkonie założyliśmy rolety, ale w sypialni i u małego już nie, bo nie starczyło nam kasy.

Ile dzisiaj dpo??

@limonka8721, jakie testy kupiłaś??

qdkkj44j6bi2vbec.png

6dc było wczoraj..
Dzisiaj 7 dc i termometra nie mogłam włożyć Hehehe

Flower, buuuu... ja tez polecam mierzenie temperatury, człowiek chociaz wie na czym stoi.

Kornelia, 1cykl[emoji51][emoji4] No sie udało, choć to miał być pierwszy testowy taki

Magdus, dobrze, dziekuje. Chociaz stan permanentnego zmęczenia z pierwszego trymestru chyba zrobił come back bo ostatnio jestem dętka flak non stop[emoji849]
Dzis troche sie stresu najadłam bo mój piecho na wieczornym spacerze z M dał noge[emoji30][emoji30][emoji30] M go szukał jak idiota ostatni, ani go nie wolał, nie gwizdał nic[emoji35] myślał ze go zobaczy... w nocy[emoji85]
Dopiero jak ja narzuciłam na piżamę kurtkę i zaczęłam obchodzić sąsiedztwo wołając go to nagle po kilku minutach wybiegł z krzaczorow zziajany. Po czym takie wrotki dał do domu, ze sie mało na schodach nie pozabijał.
Chyba sam sie zestresował, to jego pierwszy run away odkąd go ze schroniska wzielam. Teraz zwinął sie w kłębek i spi[emoji7]
1492924911-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry