reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spokojnie. Ja tez nie mogłam jesc. Do tego na początku wymiotowalam. Jak zaszłam w ciążę ważyłam 62 kg idąc do porodu 56. I wszystko było ok.

1usavcqgt1dml95x.png

Szok! [emoji33]
A po porodzie ile wazylas?

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Czyli w ciazy schudlas 10kg?! [emoji33] marzenie kazdej ciezarowki [emoji23]myslalam, ze takie cuda sie nie zdarzaja [emoji23]
Co na to lekarze?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W nastepny piatek [emoji33]

Matko jakie trudne jest robienie samemu sobie zdjec! Samowyzwalacz i a to brak ostrosci a to zle sie ustawilam. Mam juz z 50 fotek [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Ja dzisiaj obczajałam sobie telefon. I była funkcja "lustro"... Jak wrzasnelam na pół sklepu widząc swoje odbicie, to Bartek nie widział co sie dzieje [emoji23] jeszcze jakiś koleś koło mnie stał to aż przez ramię mi spojrzał [emoji23]
Jeju, tak mnie teraz rozbolało to podbrzusze, dziwny ten ból, trochę jakby jajnik, ale boli ogólnie cała lewa strona, taki tępy ból, ale nie tak charakterystycznie jak na @, ehhh...idę spać, może przejdzie. Dobranoc misiaki [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png
[emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji214]
Nie mów takich rzeczy głosno bo cię zlinczują [emoji23] ja to juz się nastawiam że bede wyglądać jak wołajacy o pomoc wieloryb [emoji23]

Witam ja od godziny juz nie spie.

Magda i lekarze sie nie czepiali spadku wagi? bo u mnie sie czepial ze niby za malo przybieralam to nie chce wiedziec co by ze mna zrobul i to jeszcze przy takim spadku duzym.Na poczatku jak mdlosci itp to mowil ze moze byc nie duzy spadek ale od 4 mies czepial sie ze za malo przybieralam

Ja do porodu szlam z waga 71 kg ale po porodzie szybko zrzucilam.Aktualnie jest 55 kg

Lanvin [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] oby ten bol to byl bol zwiastujacy II dorodne krechy

Paraplu bardzo jestem ciekawa Twojej opinii po zabiegu.Moze tez bym sie skusila gdyby byla pozytywna

Witajcie rano:) w nocy myślałam że zawału dostanę. Poszłam na siusiu a tam na papierze brązowa plama- ciśnienie miałam chyba z 300. Myślałam że przyszła @. Położyłam się spać. Teraz patrzę i już nic nie ma. Czy ja nie mogę mieć życia spokojnego? Bez stresu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie rano:) w nocy myślałam że zawału dostanę. Poszłam na siusiu a tam na papierze brązowa plama- ciśnienie miałam chyba z 300. Myślałam że przyszła @. Położyłam się spać. Teraz patrzę i już nic nie ma. Czy ja nie mogę mieć życia spokojnego? Bez stresu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak to u Ciebie teraz? Który dc?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry