No chyba właśnie dlatego Idę po Test, bo w razie czego muszę tabsy na cukier odstawić zapewne.Rob rób, jak dlaczego miało się udać?? Bo bardzo tego pragniecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chyba właśnie dlatego Idę po Test, bo w razie czego muszę tabsy na cukier odstawić zapewne.Rob rób, jak dlaczego miało się udać?? Bo bardzo tego pragniecie
Trochę się to mija z celem...
wrzucałam niedawno grafikę, a @gabrika opis, ale już nie odkopie
Ja to olewam [emoji12]
I tak powinien się mąż zachować [emoji8] jeszcze będziecie mieli dzidziusia
Mnie też kilka dni już ćmią jajniki, dzisiaj brzuch mnie trochę pobolewał.
Jak ładnie zazdroszczę, przy mnie wszystkie kwiatki umierają życiem tragicznym, nie mam ręki
To teraz czekamy
Może się opóźni? A który masz dziś dc?
Czekam na wieści!
U mnie dziś 9dpo, poszła znowu w górę lutealna trwa 15 dni, więc pewnie w piątek lub sobotę zacznie już spadać...
Gratulacje córeczki [emoji182] [emoji173]Hej Laseczki...
Ja dziś po wizycie
20+5tc Serduszko, nereczki, główka, i wszystko inne OK!! Maleństwo waży prawie 400 gram [emoji14]
Tak jak ostatnio myśleliśmy, po drodze siurek odpadł!!! i będzie dziewczynka!! Aaaaa!!!!!! <3 <3
Prawie 6kg do przodu
Pięknie rośnijcie zdrowo[emoji177]Sparky piękny brzusio!!!
Iza Gratuluję śliczny kropcio!!
U mnie 20 tydzień już bardzo widoczny
Zobacz załącznik 803065 Zobacz załącznik 803067 10 kg na plusie
Aaaaaa, GratulacjeHej Laseczki...
Ja dziś po wizycie
20+5tc Serduszko, nereczki, główka, i wszystko inne OK!! Maleństwo waży prawie 400 gram
Tak jak ostatnio myśleliśmy, po drodze siurek odpadł!!! i będzie dziewczynka!! Aaaaa!!!!!! <3 <3
Prawie 6kg do przodu
@Izabela90 super! Życzę szczęśliwej ciąży, innej opcji nie ma :*
@Emzilka a jednak, o matko... oby u nas siur nie odpadl haha, już przyzwyczajona do myśli o synu [emoji14]
@NeSSi fajny brzusiiolek, nie widać 10kg na plusie
U mnie -1kg póki co...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom