reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Trochę się to mija z celem...

wrzucałam niedawno grafikę, a @gabrika opis, ale już nie odkopie :)

Ja to olewam [emoji12]

I tak powinien się mąż zachować [emoji8] jeszcze będziecie mieli dzidziusia :)

Mnie też kilka dni już ćmią jajniki, dzisiaj brzuch mnie trochę pobolewał.

Jak ładnie :) zazdroszczę, przy mnie wszystkie kwiatki umierają życiem tragicznym, nie mam ręki :(

To teraz czekamy :)

Może się opóźni? A który masz dziś dc?

Czekam na wieści! :)

U mnie dziś 9dpo, poszła znowu w górę :) lutealna trwa 15 dni, więc pewnie w piątek lub sobotę zacznie już spadać...

1492498146-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

14dc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Laseczki...
Ja dziś po wizycie :)
20+5tc :) Serduszko, nereczki, główka, i wszystko inne OK!! Maleństwo waży prawie 400 gram [emoji14]
Tak jak ostatnio myśleliśmy, po drodze siurek odpadł!!! i będzie dziewczynka!! Aaaaa!!!!!! :) :) <3 <3

Prawie 6kg do przodu :)
Gratulacje córeczki [emoji182] [emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Izabela90 super! Życzę szczęśliwej ciąży, innej opcji nie ma :*
@Emzilka a jednak, o matko... oby u nas siur nie odpadl haha, już przyzwyczajona do myśli o synu [emoji14]
@NeSSi fajny brzusiiolek, nie widać 10kg na plusie :)

U mnie -1kg póki co...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja porownujac zdj moje i kolezanki wiedzialam na 90% ze bedzie dziewczynka... ;) moj K juz dwa razy snil, ze dziewczynka bedzie.. Chodzi dumny jak paw :)

Do góry