reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark, przytrzymaj go trochę [emoji4] niech nie myśli, że parę razy się poplacze, kupi kocyk i będzie ok. Musi wiedzieć jak Cię to wszystko zabolało.

@NeSSi, a jak z dzidzia? Wszystko dobrze?

@sylwkaq90 masz może jakieś usg dla nas? :)

@leeleeth jak u Ciebie??

@Windy91, a co do Ciebie...to jak widzę, że napisałaś jakiś post to już zanim przeczytam muszę się psychicznie przygotować :D

Kupiłam dzisiaj dietę na vitalii! Zaczynam w środę, 1800kcal :) jak wypełniłam wszystkie dane, to doszłam do wniosku, że tak na dobrą sprawę te "diety" 1300kcal, to dziewczyny same sobie wybierają, bo to zależy od tempa chudniecia, ja ustawiłam 0,5kg na tydzień, więc do połowy czerwca powinnam osiągnąć docelową wagę :) wolę wolniej, a bez efektu jojo :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Lanvin kochana chyba ostatnio wrzucałam, ale mogę się mylić, więc wrzucam jeszcze raz :) prawie 14mm, 8 tydzień.
Następna wizyta 24 kwietnia :) a prenatalne 26 :)

Załączniki

• 20170327_122636-1.jpg
    20170327_122636-1.jpg
    431,8 KB · Wyświetleń: 98
reklama
@Spark, przytrzymaj go trochę [emoji4] niech nie myśli, że parę razy się poplacze, kupi kocyk i będzie ok. Musi wiedzieć jak Cię to wszystko zabolało.

@NeSSi, a jak z dzidzia? Wszystko dobrze?

@sylwkaq90 masz może jakieś usg dla nas? :)

@leeleeth jak u Ciebie??

@Windy91, a co do Ciebie...to jak widzę, że napisałaś jakiś post to już zanim przeczytam muszę się psychicznie przygotować :D

Kupiłam dzisiaj dietę na vitalii! Zaczynam w środę, 1800kcal :) jak wypełniłam wszystkie dane, to doszłam do wniosku, że tak na dobrą sprawę te "diety" 1300kcal, to dziewczyny same sobie wybierają, bo to zależy od tempa chudniecia, ja ustawiłam 0,5kg na tydzień, więc do połowy czerwca powinnam osiągnąć docelową wagę :) wolę wolniej, a bez efektu jojo :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja na v italii jestem od 2011 roku kiedy to robiłam do 70kg...Teraz mam 58kg Al diety nigdy nie kupowałam, sam fakt pamiętnika i zapisywania posiłków mi wystarczą.

No a w ramach rekompensaty zlozyl mi moj nowy, wymarzony od dawna wieszkak na ubrania tzw. "Za brudne do szafy, za czyste to prania".
emoji23.png

hehehe fajny pomsyl , ja nie mam gdzie postawic wiec u mnie jest fotel rzeczy jescze do zalozenia :) :laugh2:

@Flower @oczekiwanie @Lanvin @Aschlee25 @Windy91 zaczynam tracić nadzieję. Od 18 dc duphaston, miałam brać 13 dni i iść na posiew potem @ i hsg... A tu krwawienie, które po dodaniu luteiny zmalało na jeden dzień. Sama zdecydowałam i biorę orgametril, przy którym tylko plamię. Nie wiem czy mój plan wypali, jeśli nie to kolejny miesiąc w plecy i chyba zakończę te swoje mrzonki...

Spokojnie poodpoczywaj sobie i absolutnie nie rezygnuj!!!!!!! Zaraz bedzie ladniejsza pogoda to i mysli lepsze beda zobaczysz :)

Kup chlopu furagin to sobie rurkę odkazi. dostępny bez recepty.

super dzieki, tak zrobie :) juz pytalam ale pewnie nie doczytalas czy jestes z Olsztyna bo cos wsponilamas o tym miescie kiedys :)

@Lanvin jakbym poszła w wielki piątek na fitness to by mi matka na zawał padła! Spróbowałam dzisiaj rosołu który gotowałam. No normalna rzecz. No i się oparzylam w jęzor
emoji1.png
to stwierdziła ze Bóg mnie pokaral bo to na mięsie przecież...
emoji15.png
mało koziołka nie fiknelam nad tym garem
emoji23.png

hahaha dobre, szkoda ze w innych sprawach ON tak szybko nie reaguje :-p:laugh2:

a ja dzis ciasteczka z mlodym pieklam cale popoludnie i normalnie padam, cala kuchnia w mace wic zanim to doczyscilam , a jutro kolejne wypieki wiec moj pomagier juz sie nie moze doczekac :-) :)

reklama
Do góry