reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie nie ma co niczego na starty spisywać, ale dobrze ze progesteron wysoko i była owu. [emoji110] a beta się nie sugeruj jak Lanvin mówi [emoji16]

@Flower może inny lekarz? A raczej na pewno! Co za jakiś buc...

@Lanvin jakbym poszła w wielki piątek na fitness to by mi matka na zawał padła! Spróbowałam dzisiaj rosołu który gotowałam. No normalna rzecz. No i się oparzylam w jęzor [emoji1] to stwierdziła ze Bóg mnie pokaral bo to na mięsie przecież... [emoji15] mało koziołka nie fiknelam nad tym garem [emoji23]
Kuźwa, taki wycisk nam dzisiaj dała, że ledwo dotarłam do domu...

Dziewczyny uśmiałam sie do łez z ta polędwica i rosołem [emoji23][emoji23] ja mojemu nie przypomniałam ze dzis mięsa nie powinien jesc i juz go widze jak kielbase na sniadanie jadł [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też bezmiesnie do jutra [emoji3] na śniadanie jajecznica, na obiad rybka z brokulem, kiszona kapusta i brązowym ryżem, a na kolacje chłopaki jedzą zapiekanki [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
@Paraplu dobrze ze z nim pogadalas i wiesz na czym stoisz. I dobrze że ci się przyznał, wiesz, ta samcza duma [emoji12] Ale plamienia? Buuu [emoji17]

@nataala cudne kreski [emoji173] gratulacje!

@Emsi* piękny bąbel [emoji7] a twoj @Spark mógłby sie odwrocic [emoji16] i cieszę się ze nieogar chłop się stara. Chociaż ja to bym chyba zabiła, bez kitu...

@StorAnia co tam kochana się dzieje? Zresetuj się na działce, może trochę sobie poukładasz [emoji11]

Docia, jak tam tata, wszystko w porządku?

@marc już myślałam z tym termometrem, że masz taką krwiożercza psioche [emoji23]

@Lanvin fajnie że synek tak sZybko załapał, ma chłopak łeb do interesów [emoji1]

@basia89 jak to nowy termin..? [emoji20]

Czytałam was kochane, ale czasu brak było na odpisanie, od środy siedzę u rodziców i pomagam. I szlag mnie trafia... Niech te święta już miną, chcę wracać do domu... Czekam tylko aż B przyjedzie, będę miała chociaż jedna oazę spokoju.

Chciałam zacząć mierzyć temp i kupić termometr. Któraś z was pisała ze jej męża wysmiali, ja dzisiaj czułam się tak samo [emoji54] jedna babka chciała mi bezdotykowy sprzedać... No bez jaj, mam sobie podczerwienia wokół kuciapy machac czy co? [emoji23] czekam do wtorku, kupię w
Rossmanie w Warszawie... Co za jakaś masakra [emoji23]

Jak zwykle trzymam kciuki, wysyłam energię i pewnie zapomniałam odnieść się do wielkości postów [emoji16]
Haha siedzę w busie i się lacham sama do siebie z tego termometru na podczerwień w kuciambie [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin przeprosił znów dzisiaj, popłakał się, powiedział, że nie może nas stracić, ani synka ani mnie... potem wyszedł i wrócił z moimi ulubionymi jajkami z.milki i z pięknym kocykiem dla dzidziusia...
Co nie zmienia faktu, że nadal jestem zła, i nie mam ochoty z nim jeszcze gadać, wyszłam z domu...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny :)
przebrnęłam przez ponad 600 postów!! :D
Niestety nie mogę być na bieżąco, ponieważ zepsuła mi się komórka, a na komputer nie zawsze jest czas wejść.
Widzę, że była mała sprzeczka, ale nie ma co teraz do tego wracać.
@queen_b Co do tych obaw.. ech.. ja też mam oczywiście chwile zwątpienia. Będziemy w całkiem nowej sytuacji, odpowiedzialne za nowego członka rodziny. Boję się, że nie dam rady. Jednak trzeba być dobrej myśli.. czemu miałybyśmy nie dać rady? nie takie dają ;)
@Spark ach Ci faceci! Dobrze, że tak go trochę pomęczysz, niech się trochę postara. Żeby nie było, że znowu jego słowa będą tylko słowami. Będzie dobrze ;)
Mi się wydaje, że wyprowadzki są ostatecznością. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że mieszamy w to swoich rodziców. My się pogodzimy, a oni dalej przeżywają.
@nataala gratuluję kreseczek :) teraz będzie wszystko w porządku!
Oczywiście dalej zapomniałam, komu miałam odpisać :(

Ja wczoraj zaczęłam 11 tydzień, więc śle ciążowe fluidki! mdłości wciąż trzymają.
Życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych świąt :)

@Spark, przytrzymaj go trochę [emoji4] niech nie myśli, że parę razy się poplacze, kupi kocyk i będzie ok. Musi wiedzieć jak Cię to wszystko zabolało.

@NeSSi, a jak z dzidzia? Wszystko dobrze?

@sylwkaq90 masz może jakieś usg dla nas? :)

@leeleeth jak u Ciebie??

@Windy91, a co do Ciebie...to jak widzę, że napisałaś jakiś post to już zanim przeczytam muszę się psychicznie przygotować :D

Kupiłam dzisiaj dietę na vitalii! Zaczynam w środę, 1800kcal :) jak wypełniłam wszystkie dane, to doszłam do wniosku, że tak na dobrą sprawę te "diety" 1300kcal, to dziewczyny same sobie wybierają, bo to zależy od tempa chudniecia, ja ustawiłam 0,5kg na tydzień, więc do połowy czerwca powinnam osiągnąć docelową wagę :) wolę wolniej, a bez efektu jojo :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry