@Paraplu dobrze ze z nim pogadalas i wiesz na czym stoisz. I dobrze że ci się przyznał, wiesz, ta samcza duma [emoji12] Ale plamienia? Buuu [emoji17]
@nataala cudne kreski [emoji173] gratulacje!
@Emsi* piękny bąbel [emoji7] a twoj
@Spark mógłby sie odwrocic [emoji16] i cieszę się ze nieogar chłop się stara. Chociaż ja to bym chyba zabiła, bez kitu...
@StorAnia co tam kochana się dzieje? Zresetuj się na działce, może trochę sobie poukładasz [emoji11]
Docia, jak tam tata, wszystko w porządku?
@marc już myślałam z tym termometrem, że masz taką krwiożercza psioche [emoji23]
@Lanvin fajnie że synek tak sZybko załapał, ma chłopak łeb do interesów [emoji1]
@basia89 jak to nowy termin..? [emoji20]
Czytałam was kochane, ale czasu brak było na odpisanie, od środy siedzę u rodziców i pomagam. I szlag mnie trafia... Niech te święta już miną, chcę wracać do domu... Czekam tylko aż B przyjedzie, będę miała chociaż jedna oazę spokoju.
Chciałam zacząć mierzyć temp i kupić termometr. Któraś z was pisała ze jej męża wysmiali, ja dzisiaj czułam się tak samo [emoji54] jedna babka chciała mi bezdotykowy sprzedać... No bez jaj, mam sobie podczerwienia wokół kuciapy machac czy co? [emoji23] czekam do wtorku, kupię w
Rossmanie w Warszawie... Co za jakaś masakra [emoji23]
Jak zwykle trzymam kciuki, wysyłam energię i pewnie zapomniałam odnieść się do wielkości postów [emoji16]