reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark, i jak tam z Twoim??

Ja dzisiaj mam wolne, byliśmy na zakupach, zjedliśmy obiad i tak zlecialo :) teraz siedzę na fitnessie i czekam na zajęcia, mam ma 17 :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Bo mam jakąś infekcje, przecież czuje ze boli i piecze a on ze niewiele widać więc z łaska dał mi globulki i zawsze vostawalam też doustne dla mnie i męża to on ze nie ma potrzeby! Znów będziemy bujac się tak przez kilka miesięcy że po jednym sexie dwa tygodnie czekania i leczenia :(

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Kup chlopu furagin to sobie rurkę odkazi. dostępny bez recepty.

@StorAnia wyluzuj się, popodlewaj kwiatki, posiedz na świeżym powietrzu i głowa zaraz będzie ciut lżejsza [emoji11] i dobre i pozytywne myśli przyciągają dobre rzeczy i szczęście! Więc bez takich mi tu, zakaz przyciągania negatywnych rzeczy! A termometr miałam zamówić, ale jakoś się nie złożyło... Myślałam ze może kupię, przecież zwykła rzecz! A tu kurna jakiś graal [emoji23]

Witajcie U mnie ten cykl ze wspomagaczami. Najpierw Cło, zastrzyk A teraz od 16 dc biorę duphaston. Miałam go brać przez 10 dni po czym zrobić betę i zobaczyć co dalej. Dzisiaj jest 25 dc i właśnie odebrałam wynik, który wyszedł mi 《 1,2 . Czy to oznacza brak ciąży czy że za wcześnie zrobiłam betę? I co z tym duphastonem - przestać go brać czy dalej brać ? Mam mętlik w głowie... Czy któraś miała taki wynik bety? Dodam, że w lutym miałam 《 0,10.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@oczekiwanie nie ma co niczego na starty spisywać, ale dobrze ze progesteron wysoko i była owu. [emoji110] a beta się nie sugeruj jak Lanvin mówi [emoji16]

@Flower może inny lekarz? A raczej na pewno! Co za jakiś buc...

@Lanvin jakbym poszła w wielki piątek na fitness to by mi matka na zawał padła! Spróbowałam dzisiaj rosołu który gotowałam. No normalna rzecz. No i się oparzylam w jęzor [emoji1] to stwierdziła ze Bóg mnie pokaral bo to na mięsie przecież... [emoji15] mało koziołka nie fiknelam nad tym garem [emoji23]

@Spark, i jak tam z Twoim??

Ja dzisiaj mam wolne, byliśmy na zakupach, zjedliśmy obiad i tak zlecialo :) teraz siedzę na fitnessie i czekam na zajęcia, mam ma 17 :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja miałam iść biegać, ale już u mamy jesteśmy i mam leniwca hehe
@oczekiwanie nie ma co niczego na starty spisywać, ale dobrze ze progesteron wysoko i była owu. [emoji110] a beta się nie sugeruj jak Lanvin mówi [emoji16]

@Flower może inny lekarz? A raczej na pewno! Co za jakiś buc...

@Lanvin jakbym poszła w wielki piątek na fitness to by mi matka na zawał padła! Spróbowałam dzisiaj rosołu który gotowałam. No normalna rzecz. No i się oparzylam w jęzor [emoji1] to stwierdziła ze Bóg mnie pokaral bo to na mięsie przecież... [emoji15] mało koziołka nie fiknelam nad tym garem [emoji23]
Hahaha, Mój m zjadł szynkę i moja mama mu mówi że wielki piątek a on ale to nie mięso to polędwica. Mama już nic więcej nie powiedziała.

Witajcie U mnie ten cykl ze wspomagaczami. Najpierw Cło, zastrzyk A teraz od 16 dc biorę duphaston. Miałam go brać przez 10 dni po czym zrobić betę i zobaczyć co dalej. Dzisiaj jest 25 dc i właśnie odebrałam wynik, który wyszedł mi 《 1,2 . Czy to oznacza brak ciąży czy że za wcześnie zrobiłam betę? I co z tym duphastonem - przestać go brać czy dalej brać ? Mam mętlik w głowie... Czy któraś miała taki wynik bety? Dodam, że w lutym miałam 《 0,10.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A ile dpo?
Ja miałam iść biegać, ale już u mamy jesteśmy i mam leniwca hehe

Hahaha, Mój m zjadł szynkę i moja mama mu mówi że wielki piątek a on ale to nie mięso to polędwica. Mama już nic więcej nie powiedziała.
[emoji23] [emoji23] jakże bliska mi ta filozofia [emoji1]

reklama
Do góry