reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark, i jak tam z Twoim??

Ja dzisiaj mam wolne, byliśmy na zakupach, zjedliśmy obiad i tak zlecialo :) teraz siedzę na fitnessie i czekam na zajęcia, mam ma 17 :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Bo mam jakąś infekcje, przecież czuje ze boli i piecze a on ze niewiele widać więc z łaska dał mi globulki i zawsze vostawalam też doustne dla mnie i męża to on ze nie ma potrzeby! Znów będziemy bujac się tak przez kilka miesięcy że po jednym sexie dwa tygodnie czekania i leczenia :(

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Kup chlopu furagin to sobie rurkę odkazi. dostępny bez recepty.

@StorAnia wyluzuj się, popodlewaj kwiatki, posiedz na świeżym powietrzu i głowa zaraz będzie ciut lżejsza [emoji11] i dobre i pozytywne myśli przyciągają dobre rzeczy i szczęście! Więc bez takich mi tu, zakaz przyciągania negatywnych rzeczy! A termometr miałam zamówić, ale jakoś się nie złożyło... Myślałam ze może kupię, przecież zwykła rzecz! A tu kurna jakiś graal [emoji23]

Witajcie U mnie ten cykl ze wspomagaczami. Najpierw Cło, zastrzyk A teraz od 16 dc biorę duphaston. Miałam go brać przez 10 dni po czym zrobić betę i zobaczyć co dalej. Dzisiaj jest 25 dc i właśnie odebrałam wynik, który wyszedł mi 《 1,2 . Czy to oznacza brak ciąży czy że za wcześnie zrobiłam betę? I co z tym duphastonem - przestać go brać czy dalej brać ? Mam mętlik w głowie... Czy któraś miała taki wynik bety? Dodam, że w lutym miałam 《 0,10.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@oczekiwanie nie ma co niczego na starty spisywać, ale dobrze ze progesteron wysoko i była owu. [emoji110] a beta się nie sugeruj jak Lanvin mówi [emoji16]

@Flower może inny lekarz? A raczej na pewno! Co za jakiś buc...

@Lanvin jakbym poszła w wielki piątek na fitness to by mi matka na zawał padła! Spróbowałam dzisiaj rosołu który gotowałam. No normalna rzecz. No i się oparzylam w jęzor [emoji1] to stwierdziła ze Bóg mnie pokaral bo to na mięsie przecież... [emoji15] mało koziołka nie fiknelam nad tym garem [emoji23]

@Spark, i jak tam z Twoim??

Ja dzisiaj mam wolne, byliśmy na zakupach, zjedliśmy obiad i tak zlecialo :) teraz siedzę na fitnessie i czekam na zajęcia, mam ma 17 :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja miałam iść biegać, ale już u mamy jesteśmy i mam leniwca hehe
@oczekiwanie nie ma co niczego na starty spisywać, ale dobrze ze progesteron wysoko i była owu. [emoji110] a beta się nie sugeruj jak Lanvin mówi [emoji16]

@Flower może inny lekarz? A raczej na pewno! Co za jakiś buc...

@Lanvin jakbym poszła w wielki piątek na fitness to by mi matka na zawał padła! Spróbowałam dzisiaj rosołu który gotowałam. No normalna rzecz. No i się oparzylam w jęzor [emoji1] to stwierdziła ze Bóg mnie pokaral bo to na mięsie przecież... [emoji15] mało koziołka nie fiknelam nad tym garem [emoji23]
Hahaha, Mój m zjadł szynkę i moja mama mu mówi że wielki piątek a on ale to nie mięso to polędwica. Mama już nic więcej nie powiedziała.

Witajcie U mnie ten cykl ze wspomagaczami. Najpierw Cło, zastrzyk A teraz od 16 dc biorę duphaston. Miałam go brać przez 10 dni po czym zrobić betę i zobaczyć co dalej. Dzisiaj jest 25 dc i właśnie odebrałam wynik, który wyszedł mi 《 1,2 . Czy to oznacza brak ciąży czy że za wcześnie zrobiłam betę? I co z tym duphastonem - przestać go brać czy dalej brać ? Mam mętlik w głowie... Czy któraś miała taki wynik bety? Dodam, że w lutym miałam 《 0,10.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A ile dpo?
Ja miałam iść biegać, ale już u mamy jesteśmy i mam leniwca hehe

Hahaha, Mój m zjadł szynkę i moja mama mu mówi że wielki piątek a on ale to nie mięso to polędwica. Mama już nic więcej nie powiedziała.
[emoji23] [emoji23] jakże bliska mi ta filozofia [emoji1]

reklama
Do góry