reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dostałam sms'a:Kochany Gabrysiu daj mamie znac ze tata wrocil wlasnie z pracy i niech sie nie focha tatus was mocno kocha i teskni za przytuleniem mamusi i ciebie jak byscie potrzebowali gdzies szybciutki sie dostac po pracy od mamusi ti cynk kocham was i piekny gryz na rece mam :) buzi moja cudna Marlenko

Z tym gryzem to aż mi głupio, wczoraj chciał mnie na siłę przytulić a ja nie chciałam, i tak się wscieklam, że go ugryzłam, choć ugryzieniem ciężko to nazwać, bo to wyglądało jakbym chciała mu rękę odgryźć... ma mega siny ślad na ręce i pow. Mi, że powstrzymywal się, żeby się nie rozplakac z bólu (ale oczywiście udawał twardego), a jaa odburknelam, że trzeba mnie było zostawić w spokoju.
Choć szczerze aż mi głupio, że tak zareagowalam, boje się siebie normalnie hahhaha

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze mu tak hehe. Niech jeszcze trochę pocierpi
Witajcie ja już po wizycie u pani doktor endokrynolog. Bardzo miła kobieta. Tsh mam za wysokie na starania tak jak mówiłyscie;) zapisany eutyrox 25 i witamina d3. Prolaktyna też jest wysoka ale najprawdopodobniej ma na to wpływ tsh. Więc dziewczyny jestem zadowolona z wizyty;) mam leków jak stara babcia:/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ważne, że wiesz na czym stoisz. Ja czekam właśnie na wyniki. Może po 12 będą na necie

@mfifi04 leki i bedzie cacy, nie ma co sie tym martwic :)

Nie wiem co sie dzieje z K od tygodnia. Najpierw ten tekst o moim ubiorze, przedwczoraj przesluchanie jak uzywam wycieraczek bo gorzej chodza, zeby sie normalnie zapytal a to robil takim tonem jakbym mu conajmniej ojca zabila. Potem pretensje, ze moge pracowac w Swieta. Dla nieo to zadna roznica bo pracuje jak juz to 6-9 rano, on nawet nie zdarzy wstac do 9. A mi zalezy na dodatkowym zarobku bo jak wiecie, kiepsko z kasa. Potem jakies dziwne teksty jakby to moja wina bylo, ze pies probuje wymusic na nim kawalek jedzenia podczas obiadu. A sam jej daje jedzenie. Przeciez psy sa madre, do mnie nie przychodzi bo wie, ze nic nie dostanie. Ale to MOJA wina, ze pies wymusza na nim. No i wczoraj jak juz chcialam isc spac to zaczal trudny temat a doskonale wie, ze ciezko znosze rozmowy o mieszkaniu w Holandii, zamiast sie wyciszyc to mi ciesnienie sie podnioslo i tyle ze spania, to mial pretensje ze siedze na telefonie. A co ku*wa mialam robic, gapic sie w sufit i rozmyslac? Wtedy to juz bym do rana nie usnela.
Kiepski tydzien i kompletnie nie mam ochoty spedzac z nim az 3 calych dni. Nawet nic nie zrobilam na Wielkanoc. Moje przyotowanie ograniczylo sie do kupienia paru jajek. :( smutno mi, i jeszcze to plamienie :( beznadziejna swieta.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@mfifi04 super, że trafiłaś na lekarza, który działa. Oby to pomogło. Tsh rzeczywiście wysokie, ale szybko powinno spaść na lekach. Mojej córce ładnie spada, już po miesiącu było całkiem ok mimo, że nie brała leków na czczo jak trzeba, a wtedy wchłanianie gorsze.

@Paraplu może spytaj o co mu chodzi. I poproś, że jeśli ma jakiś problem, to wolisz, żeby swoich frustracji na Tobie nie wyładowywał a jeśli problem ma z Tobą, to niech wprost powie o co chodzi. Tulam kochana. Jak coś jest nie tak, to zawsze hurtowo. Ale będzie lepiej na pewno :*

Parasoleczko sciskam Cie mocno.Ach te chlopy :( sami czasem nie wiedza czego tak ma prawde chca a i jeszcze nam nerwy truja [emoji35][emoji35][emoji35] nie denerwuj sie kochana bo na prawde nie warto.Chlopy maja takie troche ograniczone myslenie i tego nie zmienimy niestety

Flowe a czemu wkurzona? co sie stalo?

reklama
Bo mam jakąś infekcje, przecież czuje ze boli i piecze a on ze niewiele widać więc z łaska dał mi globulki i zawsze vostawalam też doustne dla mnie i męża to on ze nie ma potrzeby! Znów będziemy bujac się tak przez kilka miesięcy że po jednym sexie dwa tygodnie czekania i leczenia :(

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry