3.9 [emoji53]to super że zapisała Ci leki 3
a jakie masz TSH ja mam 1,85 i jest ok
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3.9 [emoji53]to super że zapisała Ci leki 3
a jakie masz TSH ja mam 1,85 i jest ok
Dobrze mu tak hehe. Niech jeszcze trochę pocierpiDostałam sms'a:Kochany Gabrysiu daj mamie znac ze tata wrocil wlasnie z pracy i niech sie nie focha tatus was mocno kocha i teskni za przytuleniem mamusi i ciebie jak byscie potrzebowali gdzies szybciutki sie dostac po pracy od mamusi ti cynk kocham was i piekny gryz na rece mam buzi moja cudna Marlenko
Z tym gryzem to aż mi głupio, wczoraj chciał mnie na siłę przytulić a ja nie chciałam, i tak się wscieklam, że go ugryzłam, choć ugryzieniem ciężko to nazwać, bo to wyglądało jakbym chciała mu rękę odgryźć... ma mega siny ślad na ręce i pow. Mi, że powstrzymywal się, żeby się nie rozplakac z bólu (ale oczywiście udawał twardego), a jaa odburknelam, że trzeba mnie było zostawić w spokoju.
Choć szczerze aż mi głupio, że tak zareagowalam, boje się siebie normalnie hahhaha
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ważne, że wiesz na czym stoisz. Ja czekam właśnie na wyniki. Może po 12 będą na necieWitajcie ja już po wizycie u pani doktor endokrynolog. Bardzo miła kobieta. Tsh mam za wysokie na starania tak jak mówiłyscie zapisany eutyrox 25 i witamina d3. Prolaktyna też jest wysoka ale najprawdopodobniej ma na to wpływ tsh. Więc dziewczyny jestem zadowolona z wizyty mam leków jak stara babcia:/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciukiDobrze mu tak hehe. Niech jeszcze trochę pocierpi
Ważne, że wiesz na czym stoisz. Ja czekam właśnie na wyniki. Może po 12 będą na necie
to faktycznie wysokie