reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wczoraj nie miałam kiedy napisać, bo po wizycie musiałam zrobić zakupy, póxniej do Kościoła no a wieczorem przyjechali już do mnie goście na święta.
Wizyta bardzo mi się podobała. Spóźnienia miał ok 10 min.
Doktor rzeczowy i przy tym bardzo miły.
Najpierw opowiedziałam o moim przypadku ze biore dostinex i dwa poronienia za mna. Spisal moje wyniki hormonów z zeszłego roku, przepytał z chorób w rodzinie.
Pożniej badanie na fotelu. 10 dc pęcherzyk dominujący na prawym jajniku 12 mm ogólnie reszta wporzadku.
Powiedział ze mam brac:
-dostinex 1/4 tabletki na tydz.(brałam pół tabl),
-kwas foliowy na receptę 5 mg, prewenit(wit b6,612, kwas foliowy) i acard- te tabletki przez cały czas
i jeżeli teraz nie zajde w ciaze to w przyszłym cyklu clostybegit od 3 do 7 dc po jednej tabletce i na wizytę w 12 dc.
ten lek na wspomożenie owulacji.
patrzył na moje wykresy temp. i powiedział ze owu wystepuje i sa dwie fazy cyklu. troche ta druga faza krótka ale nie będzie na razie wydłużał żeby nie przedobrzyć.
powiedział że jak zajde w ciaze to najprawdopodobniej będę musiałą brac zastrzyki w brzuch i wszelkie leki na podtrzymanie.
wizyta 200 pln ale warto było.
acha i powiedział ze teraz z seksem się wtrzymać i zacząś 15 dc czyli 18.04 a ja zazartowałam ze dobrze bo goście pojada, śmiał się w niebogłosy
icon_smile.gif

powiedział tez ze owu u mnie występuje pomiędzy 13-16 dc
Super, że wizyta przebiegła pomyślnie . Rozumiem, że warto było i ze wracasz do niego na kolejną wizytę.
@Aschlee25 Filip to synek Lanvin .

@Lanvin dzisiaj 8dpo, a młody faktycznie jadł wczoraj lody w restauracji, oby to było krótkotrwałe bo jesteśmy już spakowani na wyjazd.

Kotek super wieści po wizycie i oby ten cykl dobrze się skończył :) co do zastrzyków jest to do przeżycia chociaż ja pamiętam nie umiem wbić sobie tak na raz igły tylko wbijalam po mału więc trochę dziwne i troszkę bolało :-)

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app

Oczekiwanie no tak zwalam na swoja slepote [emoji23][emoji23][emoji23]

Pataplu dziobku [emoji22][emoji22][emoji22] moze to tylko jakies tam plamienie.Myslisz ze to @ sie rozkreca?

reklama
Do góry