reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Więc tak.... nie wyrobiłam
.. poszłam po test ;) i taki o to efekt :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
1465059780-1d1mld.jpeg
o jaaa gratuluje z calego serduszka!!!!

Cześć!

Fabimama piękny plusik! Dla takich wiadomości warto wstać w niedzielę o 6 rano :D :D gratuluję!!!!! Dbaj o Was :*

Kolekcjonerka to Wasz cykl!!!! &&&&&

Dziewczyny idziecie jak burza :D Ale mi się gęba śmieje :D Zaciskam kciuki za kolejne testowaczki &&& :)

Mało mnie tu bo i pracy dużo, a po pracy korzystamy z pogody. Ostatnio cierpię na bezsenność i dwa razy w nocy chodzę siusiu. Dziś o 4 wstałam do łazienki i już zasnąć nie mogłam :wściekła/y: Poszłam więc po kawę i czytam co tam u Was słychać.

Pięknego dnia wszystkim! :blink:

Czeac dziewczyny. Ja tez od switu ma nogach. Chlopaki wczoraj padli w samochodzie juz przed 19 i dzis po 6 byli chetni na zabawę.
Diś u mnie 28 dc- na @ sie nie zapowiada. Trochę mi to nie na rękę bo @ wyskoczy na sam wyjazd. Tak sie zastanawiam czy ro klucie w 17 dc nie zwiastowalo owu i czy moj cykl noe potrwa 32 dni. Oby nie:(

A tutaj cos fajnego dla mamusiek mi wyskoczylo w reklamie:)
Link do: sklep internetowy Rafjolka.pl

reklama
Witam się z rana :)

Mamuniol a może cykl dłuższy i test nie wyszedł?

Niechcący oduczyłam psa siać na matę i musiałam iść z nią na spacerek :p
Młode i stare jeszcze śpią, więc mam ciszę w domu, a to rzadkość; )
Jakiś cichy głosik dziś mi szeptał testuj testuj... ale wytrzymam do jutra ;)

Do góry