reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu śliczne dwie kreseczki Ci wyszły. U mnie dziś dopiero 8 dpo wiec do poniedziałku się wstrzymam z testowaniem.

Mamuniol pewnie przywiwziecie piękną pamiątkę z wakacji ; )

Karola ja odkąd się nie zabezpieczamy mam zawsze jakiś test ciazowy w domu :p
Oby ten alarm nie był fałszywy i piękne II wyskoczyły:)

Fabimama dopóki @ nie ma jest nadzieja.

Delli hop hop ! Bo juz mam czarne scenariusze :/

Mnie od wczoraj wieczora brzuch nisko boli jak na @.... trochę wcześnie bo ta powinna przyjść dopiero w piątek toz to jeszcze 6 dni... zazwyczaj bolał mnie kręgosłup... hmmm

Moze zagnieżdżanie ;)

Fabimama i Mamuniol, tak jak pisze Elenna - póki nie ma @ jest nadzieja!

Karola, ale jak to, wczoraj pisałaś ze będziesz robila testa jak @ nie będzie :) a tu testu brak? :) czekamy zatem z zapartym tchem!

U mnie tez 8 lub 9 dpo, niewiele co czuje, te cyce minimalnie przy dotyku, ale to moze byc na granicy błędu. Takze nie wkręcam sobie juz nic i czekam. Pewnie jutro siknę mimo ze szanse na pozytyw jeszcze słabe, ale ja niecierpliwa jestem :)

reklama
Więc tak.... nie wyrobiłam
.. poszłam po test ;) i taki o to efekt :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
1465059780-1d1mld.jpeg

reklama
Do góry