reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@leeleeth super że wszystko dobrze.oby tak dalej:)ja też marzę o córeczce ale w tych czasach trzeba sie cieszyc z tego co sie ma i żeby było zdrowe.

@renia200 trzymam kciuki żeby @ jednak się nie pojawiła:)

Pisałyscie ktoras o łóżku w sypialni bo my wlasnie zastanawiamy sie jakie kupic.robimy sobie sypialnie ale nie mamy duzo miejsca i myśleliśmy o140 ale ja bym wolała 160.czyli bardziej polecacie już ta 160?

Przyjdzie niestety [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym najchętniej takie łóżko miała że wchodzę do pokoju i od razu na łóżko [emoji1] a ile miejsca do igraszek[emoji6]
Ale kto co lubi kochana z mężem przedyskutuj [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja jestem zdania ze lepsze większe A jak faktycznie wkoncu będzie dzidzia to lepiej żeby było większe.A i starania o dzidziusia będą fajniejsze .moj mąż chce łóżko takie żeby mógł mnie przywiązywać :pwariat:D

Aniu mnie to się nie pytaj, ja dopiero w kolejnym cyklu idę porządnie na monitoring i wszystkie hormony robić od a do z. Ja swojego wykresu też nie ogarniam, u mnie dzisiaj temp znowu w górę i dwie kreski na teście owu.

Idź na betę, zostaw testy, ale już jest mega krecha

Niestety z nią nie znajdziesz wspólnego języka. Ona ma inne priorytety. Trzymajcie się.

Slicznosci

No to naprawdę się popisala

Bardzo fajnie, że jest poprawa. Nie stresuje się tak bo to dla nikogo nie jest dobre

U nas jest 160 i dla trójki za małe hehe

Dziewczyny to mój test owu z dzisiaj, temperatura wyższa o 0,1.drugi dzień rośnie. Dzisiaj 36,64. Co myślicie??
Nie mam możliwości iść na betę,a mój lekarz jest teraz na urlopie. Wizytę mam 18.kwietnia

@Lanvin dziękuję, że pytasz! Najgorszy był poniedziałek, wyłam z bólu... ale już wczoraj i dzisiaj jest całkiem ok. Mam tylko zawroty głowy. Muszę spytać lekarza, czy nie powinnam brać żelaza. Jutro idę na kontrolę, modlę się, aby obyło się bez łyżeczkowania...

Jednym zdaniem: żyję, ale co to za życie? W ciągu jednego dnia wszystko się zmieniło i straciło większy sens... Mam 2 tygodnie L4 podczas których muszę się jakoś ogarnąć... Staram się myśleć pozytywnie, ale przychodzi to z trudem.

@Izabela90 gratuluję Ci z całego serduszka! Niech fasolka rośnie zdrowo i szczęśliwie!
Najgorsze już za Tobą. Choć serce będzie cierpieć :/ trzymaj się myślami jestem z Tobą

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam ponownie
Dawno się nie odzywałam ale jak pisałam za pierwszym razem dopiero zaczynamy powoliii staranka.
Podczytuję Was, ale ciężkie te moje początki na forum. Nie bardzo wiem co i jak:zawstydzona/y:
Ale muszę powiedzieć że jesteście bardzo zgraną paczką ,wspieracie się, motywujecie, potraficie podyrzymać na duchu ...super! Mam nadzieję, że przyjmiecie do grona taką sierotkę, która się męczy z jednym postem pół godziny:baffled:
Bardzo ściskam mamy aniołków, trzymam kciuki abyście zobaczyły upragnione grube krechy na teście, a potem spokojnie przeszły ciążę.
Wiem że napewno będziecie tulić Wasze pociechy w ramionach!
A skąd to wiem? Bo wiem że marzenia się spełniają! :happy:
A dziewczynom ,którym się udało gratuluję!
Ja narazie monituję cykl stosując testy owulacyjne. Niestety moje tsh skoczyło do góry i mam zwiększoną dawkę Euthyroxu. Za dwa dni mam dostać okres ...chyba że będzie tak jak w zeszłym miesiącu i prawie tydzień poślizgu.:dry:
Tak więc narazie czekam na @.
Miłego wieczorku życzę:happy:

reklama
Do góry