reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja juz przemyslalam rozmiar :) nigdy nie robie zakupow bez rozebrania sytuacji na czynniki pierwsze ;) sypialnia nie jest duza i miedzy szafa a lozkiem 180cm jest male przejscie. Zyskam 20cm przy 160cm a do duzo w takiej sytuacji. Nam by spokojnie wystarczylo 140cm i chyba ten rozmiar najlepoej by pasowal do wielkosci sypialnie, no ale biore poprawke na 3 czlonka rodziny :)
W pokoju dzidziusia bedzie lozko 140cm (aktualnie na nim spimy), takze jakby komus bylo ciasno to zawsze moze sie przetransportowac :)

A co do wesela to tez mi szkoda kasy [emoji23] dlatego z K myslimy zeby rodzicow naszych zatrudnic jako swiadkow [emoji23] zawsze to 2 osoby mniej dzieki podwojnej roli rodzicow [emoji23] i wychodza cale 4 osoby na slubie [emoji23]

Aaaa dziwnie sie czuje, jakbys nas podgladala w sypialni i malpowala bo robimy identycznie [emoji85][emoji23]
Z ta roznica, ze za tylek lapie glownie ja [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wiesz ;) sprawdź koniecznie sypialnie bo może potajemnie zamontowalam kamerki [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nieźle! To ja miałam prawie połowę takiego brzuszka, jak Ty :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witaj :) dla pocieszenia - organizm potrzebuje czasu, żeby dojść do siebie po tabletkach. Ja odstawiłam anty w październiku i od października leci mi dopiero 4 cykl, mam cykle po ok. 50 dni :) także nie spinaj się, bo może być to efekt odstawienia i musisz przeczekać. Rób testy owu i mierz temperaturę, jeśli chcesz mieć pewność kiedy masz owu, będzie Ci łatwiej :) no i warto iść do gina na kontrolę :) powodzenia!

Weź, mam podobnie...Jak słyszę "zaraz to zrobię", to dostaje ku*wy. Także @Spark nie dziwię Ci się, że się denerwujesz, bo mija teściowa robi podobnie. Ona chce pomóc i nie widzi tego, że wyręcza synów :) powtarza, że gdzieś popełniła błąd w wychowaniu, ale jak może, to robi wiele rzeczy za synów jak przyjeżdżamy, także ten...

Pokaż wykres :)

Uwielbiam Twój styl pisania, jak włączasz angielskie słówka do zdania [emoji3]

Jakieś plany, żeby się wyprowadzić, coś?

A co z tą babka od mieszkania, które wynajmowaliscie??

@gabrika kochanie, jak się czujesz? [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Moj wykres
e3ebe1fcf4aec7ee40c157d6b03ad932.jpg

Dokładnie. To tak jakbym mówiła matce kiedy jej dziecko zginęło w wypadku że niech się nie martwi sobie nowe zrobi. Wiem że zaraz na mnie naskocza ludzie ze to nie to samo. Uwierzcie że na ten moment jest to samo. Zawsze będzie o jedną osobę w rodzinie za mało. Zawsze będę mama o jednego i mam nadzieję że jedynego aniołka więcej.
Ja się czuję jak wybrakowany człowiek. Kobieta która nie spełniła tego do czego została stworzona. Która zawiodla wszystkich. Zdaje sobie sprawę że tak nie jest ale tak się czuję. I ta paskudna pustka w środku. Pod prysznicem, w lozku wieczorem łapie się na głaskaniu brzucha i wtedy ryk.... to jest ciężkie i dla kobiety która to przeżyła jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to lepiej powiedzieć że ci przykro i że może ona na ciebie liczyć. I tyle. Bez zbędnych komentarzy: dlaczego? Po co? Jak to? Bo my nie znamy odpowiedzi [emoji20]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Serce mi pęka jak to czytam [emoji22]
Tule Cię mocno.

Dziękuję kochana [emoji8] to są już tylko momenty teraz ale zostaną już do końca życia w sercu i pamięci.

Zawsze u mnie wrzesień jest tym miesiącem bólu. Mimo, że to było baaaardzo dawno temu. Ten ból cichnie, ale zawsze jest.
Ja teraz mam termin na wrzesień i jakieś takie przekonanie, że wraca do mnie mój Aniołek
Ale tak się boję, aż lekarz stwierdził na usg że mięśnie mam jak supełki.
Dzisiaj poleciałam na nadterminową wizytę, i wszystko pięknie, szyjka Ok. Łożysko się unosi. Skurcze nie są skurczami tylko prawdopodobnie kołkami [emoji15]
Nadal płci nie udało się określić, zasłoniło się pępowiną. Ulżyło mi bardzo.

Zawsze u mnie wrzesień jest tym miesiącem bólu. Mimo, że to było baaaardzo dawno temu. Ten ból cichnie, ale zawsze jest.
Ja teraz mam termin na wrzesień i jakieś takie przekonanie, że wraca do mnie mój Aniołek
Dzisiaj poleciałam na nadterminową wizytę, i wszystko pięknie, szyjka Ok. Łożysko się unosi. Skurcze nie są skurczami tylko prawdopodobnie kołkami [emoji15]

Matko strasznie się cieszę że się unosi to łożysko [emoji6] widzisz wszystko będzie dobrze [emoji8] a to nawet lepiej może będziesz miała Kinder niespodziankę z płcią dziecka [emoji6]
A jak czujesz?

Wspaniale wieści :) oby tak dalej [emoji123]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Matko strasznie się cieszę że się unosi to łożysko [emoji6] widzisz wszystko będzie dobrze [emoji8] a to nawet lepiej może będziesz miała Kinder niespodziankę z płcią dziecka [emoji6]
A jak czujesz?

Od początku czułam dziewczynkę. Ale to absolutnie bez znaczenia. Synek będzie też wspaniały [emoji7] byle tylko zdrowe było. Normalnie chodzę dzisiaj i płacze. Jakaś rozpieprzona jestem.
Dziękuje Wam za to, że jesteście [emoji8]

Do góry