reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ogólnie cały czas coś jej nie pasilo. Ze do sklepu za daleko że to że tamto. W trakcie wesela mi trula dupe że chleba nie ma do sałatek że zapomnieliśmy. Więc się przebralam z sukienki wsiadlam do samochodu pojechałam i kupiłam 3 bohenki i 3 wyrzucalam kilka dni później bo nikt nie jadł do sałatek ani do niczego innego. Ogólnie było dużo historii. Nie mogliśmy z moją rodziną spędzić czasu bo zaraz dzwoniła z afera. Chcieliśmy dobrze a wyszło jak wyszło. Ogólnie zepsuła mi trochę ten piękny czas.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A to małpa, żeby się czepiać o takie głupoty podczas czyjegoś ślubu.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj nowa Sylwio :-D

Miałam Wam wysłać fotki, ale zajęłam sie robota :-)

Pisaliście o lożach :-) ja mam jedno, ale i tak za małe :p moj chłop 194 cm wzrostu to sie rozwala na całym

Załączniki

• IMG_3690.PNG
    IMG_3690.PNG
    192,2 KB · Wyświetleń: 92
@kotek87 jak wyglada u ciebie sytuacja jak sie czujesz na ten 28dc bo ja nic a nic nie czuje tylko sutki bola jak zwykle zreszta wiec pewnie-jutro@@@@ do mnie zapuka :happy::happy::happy:
No ale najwazniejsze.by sie nie spoznila bo potem malo ze jakas nadzieja pozostaje to jeszcze stresu tyle ze o matko @Lanvin ,@giveyourselftome Wy wiecie doskonale jak to jest nic wesolego takie dlugie cykle ....:errr: takze jak ma przyjsc @@@ niech przyjdzie w spodziewanym terminie I zaczynam kolejny cykl ;-) ;)

@Paraplu a ty z Podhala jestes??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nieee :) ja to świętokrzyska czarownica a mój dom to Łysica [emoji23]

A tak na serio to jestem z miasteczka pod Kielcami, jakies 15km od Kielc. Taka metropolija, ze nawet miejski z Kielc tam dojezdza [emoji590] [emoji562][emoji23]

Nieee :) ja to świętokrzyska czarownica a mój dom to Łysica [emoji23]

A tak na serio to jestem z miasteczka pod Kielcami, jakies 15km od Kielc. Taka metropolija, ze nawet miejski z Kielc tam dojezdza [emoji590]

Bo czasami gwarę góralska wrzucasz i tak se myslolo co tys z moich stron [emoji2][emoji2]

@leeleeth to cudowne wiadomości :) super, że wszystko idzie ku dobremu :) Może niedługo będziesz mogła już spokojnie cieszyć się ciążą i czekać na szczęśliwe rozwiązanie :)
@Martaldz mam nadzieję, że nie wściekłaś się na mnie bardzo za ponawianie pytania? :) A mogę podpytać gdzie Ty chodzisz do ginekologa? Zadowolona jesteś?
@Docia1975 bardzo mocno trzymam kciuki za Twój pozytywny test!!!
Zobaczcie co znalazłam @Spark, @bertha , @Docia1975
Zobacz załącznik 801569
Mam nadzieję, że nie zrobiłam źle biorąc od dzisiaj duphaston...
Silniej działa luteina dowcipna,po duphaston mam śluz nieplodny jak brałam po 1tabl

reklama
Do góry