reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ogólnie cały czas coś jej nie pasilo. Ze do sklepu za daleko że to że tamto. W trakcie wesela mi trula dupe że chleba nie ma do sałatek że zapomnieliśmy. Więc się przebralam z sukienki wsiadlam do samochodu pojechałam i kupiłam 3 bohenki i 3 wyrzucalam kilka dni później bo nikt nie jadł do sałatek ani do niczego innego. Ogólnie było dużo historii. Nie mogliśmy z moją rodziną spędzić czasu bo zaraz dzwoniła z afera. Chcieliśmy dobrze a wyszło jak wyszło. Ogólnie zepsuła mi trochę ten piękny czas.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A to małpa, żeby się czepiać o takie głupoty podczas czyjegoś ślubu.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj nowa Sylwio :-D

Miałam Wam wysłać fotki, ale zajęłam sie robota :-)

Pisaliście o lożach :-) ja mam jedno, ale i tak za małe :p moj chłop 194 cm wzrostu to sie rozwala na całym

Załączniki

• IMG_3690.PNG
    IMG_3690.PNG
    192,2 KB · Wyświetleń: 90
@kotek87 jak wyglada u ciebie sytuacja jak sie czujesz na ten 28dc bo ja nic a nic nie czuje tylko sutki bola jak zwykle zreszta wiec pewnie-jutro@@@@ do mnie zapuka :happy::happy::happy:
No ale najwazniejsze.by sie nie spoznila bo potem malo ze jakas nadzieja pozostaje to jeszcze stresu tyle ze o matko @Lanvin ,@giveyourselftome Wy wiecie doskonale jak to jest nic wesolego takie dlugie cykle ....:errr: takze jak ma przyjsc @@@ niech przyjdzie w spodziewanym terminie I zaczynam kolejny cykl ;-) ;)

@Paraplu a ty z Podhala jestes??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nieee :) ja to świętokrzyska czarownica a mój dom to Łysica [emoji23]

A tak na serio to jestem z miasteczka pod Kielcami, jakies 15km od Kielc. Taka metropolija, ze nawet miejski z Kielc tam dojezdza [emoji590] [emoji562][emoji23]

Nieee :) ja to świętokrzyska czarownica a mój dom to Łysica [emoji23]

A tak na serio to jestem z miasteczka pod Kielcami, jakies 15km od Kielc. Taka metropolija, ze nawet miejski z Kielc tam dojezdza [emoji590]

Bo czasami gwarę góralska wrzucasz i tak se myslolo co tys z moich stron [emoji2][emoji2]

@leeleeth to cudowne wiadomości :) super, że wszystko idzie ku dobremu :) Może niedługo będziesz mogła już spokojnie cieszyć się ciążą i czekać na szczęśliwe rozwiązanie :)
@Martaldz mam nadzieję, że nie wściekłaś się na mnie bardzo za ponawianie pytania? :) A mogę podpytać gdzie Ty chodzisz do ginekologa? Zadowolona jesteś?
@Docia1975 bardzo mocno trzymam kciuki za Twój pozytywny test!!!
Zobaczcie co znalazłam @Spark, @bertha , @Docia1975
Zobacz załącznik 801569
Mam nadzieję, że nie zrobiłam źle biorąc od dzisiaj duphaston...
Silniej działa luteina dowcipna,po duphaston mam śluz nieplodny jak brałam po 1tabl

reklama
Do góry