reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Haha no jak chcesz to mozesz trzymac kciuki :) nie mam pojecia kiedy byla owulka takze ciezko mi ocenic, apka wylicza owulke przy 30-dniowym cyklu ale ostatnio mialam cykle 28-32 dni. Takze przytulanki wychodza od 4 (przy 28-dniowym) do 8 dni (przy 32-dniowym) przed owulka.
Czas pokaze ;)
Chociaz tyle, ze sie psychicznie uspokoilam z tymi sterydami. Jak sie pojawia 2 kreski to plakac nie bede ;)

Oj no mi chodzilo o tym, ze tam sie gada o pieluszkach, bodziakach i innych slodkosciach a tutaj dla ciezarowek tematy stricte staraczkowe nie sa raczej rownie ciekawe co nowy wozek czy lozeczko. Nie odnosilam sie do osob bo to wiadomo, ze tutaj sa same the best babeczki [emoji1377][emoji173][emoji8][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana płakać będziesz ale ze szczęścia. W takim razie trzymam mocno [emoji110] [emoji110] za 2 krechy !!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie zagladalam zbytnio jak zaszłam bo się strasznie źle czułam. Cały czas pracowalam i byłam na urlopie w Polsce gdzie zbytnio nie było dostępu do netu a uwierzcie że po 2tyg nadrobienie jest niemożliwe przy powrocie do pracy. Chciałam się pochwalić usg z 12 tyg i już się czułam lepiej a tu wyszło jak wyszło. Teraz też podgladam bardziej niż się udzielam. Pomarudze pomadrze się i tyle że mnie pożytku [emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć ja tylko na chwilę żeby spytać Bulbasek jak się miewasz jak maleństwo ?wiesz już co bo u Spark to wiem :) a u ciebie ?
Hej Kochana :* myślałam wczoraj o Tobie :) nawet mój M do mnie: a co tam u @nimitii i @Spark :D oj on jest pocieszny. Jeszcze lekarz nie powiedział, nie był może do końca pewny więc czekam. Myślałam o tym, ze będzie córcia Ale coraz częściej myślę, ze noszę chłopca pod sercem. Zobaczymy :) też dużo osób mi mówi, ze chłopak ;) a jak Ty się czujesz? Co tam teraz u Ciebie się dzieje? :*

A Ty kochana wiesz kogo pod serduchem nosisz ? Ostatnio coś czytałam, ze dość aktywny brzdąc i ciężko było wychwycić [emoji4]

Nadal nie wiem. [emoji5]
I w tej sytuacji jakoś straciło na znaczeniu, teraz modlę się by udało się donosić i wszystko się ułożyło dobrze...

Dziewczyny czy mogę mieć tak kiepskie paski owulacyjne, że ciągle pokazują negatywne wyniki? Czy to kolejny cykl bezowulacyjny :(
A jakie paski masz? Coś dziewczyny pisały o jakiś nieudanych. Może owu się przesunela? I o której godzinie mierzysz? Bo owu najlepiej wychodzą późnym popołudniem [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochana :* myślałam wczoraj o Tobie :) nawet mój M do mnie: a co tam u @nimitii i @Spark :D oj on jest pocieszny. Jeszcze lekarz nie powiedział, nie był może do końca pewny więc czekam. Myślałam o tym, ze będzie córcia Ale coraz częściej myślę, ze noszę chłopca pod sercem. Zobaczymy :) też dużo osób mi mówi, ze chłopak ;) a jak Ty się czujesz? Co tam teraz u Ciebie się dzieje? :*
Kochany ten mąż :)))) ja przy Spark czułam że chłopak a u ciebie myślę że dziewczynka :)
U mnie ok wróciłam do pracy po miesiącu nieobecności bo byłam na L4 po tej operacji i dostałam depresji po l-czterowej [emoji23] a tak to ok :) jakoś powoli leci.

reklama
Do góry