reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja na pazdziernikowych już wcale :/ rzadko pisałam, potem 2 dni przerwy i teraz się wkręcić nie umiem żeby napisać i poczytać:/
To pisz u nas[emoji4] Może być o mdlosciach, zgadze i wzdeciach [emoji12] Albo o radości. Tak poprostu.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Hej dziewczyny dołączyłam do wątku i tak wam powiem że więcej mam czasu podczytać Was wieczorem o 23-24, a na pisanie brakuje mi już czasu. Ale jestem z wami dalej - w ciągu dnia zazwyczaj jestem w pełnym biegu ze swoją szkolną dwójką: albo kończą różnie lekcje, albo na zmianę któreś smarka, pierdzi, gorączkuje :-) jak jest wolna chwila to jak to u matki "siedzącej" w domu - porządki, obiadki, ogród, koty, lekcje i tak dalej. Rzadko też sięgam po telefon gdy jestem z dziećmi - jakoś tak nie po mojemu by to było, że dzieci sobie, a matka nos w telefon ;-)
Ale w końcu mam chwilę to zamelduję co u mnie. 17 marca bez wywołania przyszła @ więc na 16-18.04 jest termin kolejnej. Przyinwestowałam w testy owulacyjne, i w nocy z soboty na niedzielę wyszedł w końcu mega pozytyw, chociaż i w sobotę po południu też już był. Tak więc 16/17 dc zapikowało LH ale nie wiem z jakim skutkiem bo mam w majtkach suchość pustyni od niedzieli - rewelacja po prostu. Tsh mi powoli rośnie jest 0,48 więc w końcu na dobre odbija się od dna i to bardzo dobry znak na przyszły miesiąc. Ach no i dostałam od lekarza duphaston na 4 miesiące - małą dawkę ale zawsze coś, powinno uregulować @. Miałam brać 16-26 dc ale czekałam na pozytywne owu i dopiero dziś łyknęłam.
No w końcu coś popisałam do was :-) choć wiem że szału może nie być w tym miesiącu i starać się mieliśmy na dobre za miesiac (żeby wskoczyć ewentualnie na przyszły rok z terminem) to i tak uzbroiłam się w testy ciążowe w ilości dużej i czekam na robienie ich namiętnie za jakieś 10 dni :-)
Pozdrawiam was wszystkie - czytająca, mało pisząca Weronika.

Dziewczynki tak sobie myślę, że kurcze trochę dziewczyn Nas zostawiło jak się dowiedziały o ciąży ;(
smutno mi z tego powodu.... serio.....
Moja @ się ni hu hu rozkręcić nie może ..... powoli zaczyna mi być niedobrze, więc w końcu może już przyjdzie skoro wiem, że i tak będzie i tak to niech przychodzi, później niech szybko sobie pójdzie i znowu zaczynamy wszystko od nowa ;)

Ja tez jestem I nigdzie sie nie wybieram[emoji4]
Czasem z krzakow czasem nie, ale jestem, czytam, nadrabiam i za każda trzymam kciuki, kazdej kibicuje[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy mogę mieć tak kiepskie paski owulacyjne, że ciągle pokazują negatywne wyniki? Czy to kolejny cykl bezowulacyjny :(
Mogą być kiepskie paski. Moje wskazywały jedną kreskę w cyklu monitorowanym, gdzie owu była. Wg mnie najlepsze są te testy z Rossmann.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia ja uzywalam testow z domowego laboratorium w udanym cyklu i jakbym miala sie nimi sugerowac, to chyba bym w ciazy nie byla. Nigdy nie wyszedl mi pozytyw. Nie znam sie na temp, dziewczyny Ci doradza.. Ale testami sie nie martw, bo moga byc dupne :)

reklama
Do góry