reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochana wlansie miałam badane przeciwciała w dwa dni przed plamieniem a dzieciątko już było martwe w tym czasie od tygodnia [emoji22] to wiem że to nie była przyczyna. Tylko mam nadzieję że przy krwawieniu przy poronieniu nie doszło do zamieszania krwi jeśli dzieciątko miało inna grupę. Strasznie się boję bo takie są okropne powikłania potem...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet jakby doszło do wytworzenia przeciwciał to druga ciąża jest jeszcze w miarę bezpieczna. Moi rodzice mieli konflikt. Ja urodziłam się pierwsza, wiec ok. Mój brat był 2, tez wszystko ok, tylko zoltaczka utrzymywała się dluzej. 35 lat temu nie było szczepionek. Wtedy uważano ze pary z konfliktem mogą mieć bezpiecznie dwoje dzieci. Myślę że w dzisiejszych czasach mimo że przy pierwszej ciąży nie podano ci przeciwciał to ilość potomstwa może być większa. Będzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

Kochany ten mąż :)))) ja przy Spark czułam że chłopak a u ciebie myślę że dziewczynka :)
U mnie ok wróciłam do pracy po miesiącu nieobecności bo byłam na L4 po tej operacji i dostałam depresji po l-czterowej [emoji23] a tak to ok :) jakoś powoli leci.
Ooo czarodziejko, może mi wyczarujesz moja Basienke :):):)

Hehe mam nadzieję, ze zaraz Ci ta depresja minie, chociaż to zderzenie z pracą po nieobecności jest okropne! :*

Nawet jakby doszło do wytworzenia przeciwciał to druga ciąża jest jeszcze w miarę bezpieczna. Moi rodzice mieli konflikt. Ja urodziłam się pierwsza, wiec ok. Mój brat był 2, tez wszystko ok, tylko zoltaczka utrzymywała się dluzej. 35 lat temu nie było szczepionek. Wtedy uważano ze pary z konfliktem mogą mieć bezpiecznie dwoje dzieci. Myślę że w dzisiejszych czasach mimo że przy pierwszej ciąży nie podano ci przeciwciał to ilość potomstwa może być większa. Będzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png
Dziękuję kochana mimo to mam nadzieję że nie wytworzyly się przeciwciała [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Dariana zmieniłam Ci :)
@Bulbasek czuję się super, poza maleńkimi wyjątkami, ale to zwykle bardzo krotkotrwale :) ostatnio mojemu pokazuje zdj dzidziola ze staraczek a on: o, widzę, że to Balbiny...

Myślałam, że padne :D
Hehe Balbina to już moja druga ksywka :D ja ostatnio taka uśmiechnięta i mowie: Spark będzie miała synka a mój się śmieje czy inne dziewczyny też mówią do swoich facetów naszymi nickami. Hehe ale właśnie Ty i nimitii tak mu w pamięć zapadlyscie :D

Hej dziewczyny trochę mnie nie było.
@gabrika bardzo mi przykro trzymaj się kochana.
A ja niewiem co ze mną stale jestem zła nie mam na nic siły dni płodne właśnie się skończyly a ja nic kurcze jestem na siebie zła

Oczekiwanie albo mialas dzis spadek i byla dzis owulacja i Ci jutro temp poszybuje w gore albo jeszcze nie ten czas .. albo cykl bezowulacyjny.. ciezko stwierdzic a testy robisz owu? To twoj 1 cykl z wykresem?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Oczekiwanie albo mialas dzis spadek i byla dzis owulacja i Ci jutro temp poszybuje w gore albo jeszcze nie ten czas .. albo cykl bezowulacyjny.. ciezko stwierdzic a testy robisz owu? To twoj 1 cykl z wykresem?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Testy owu niby były pozytywne 10-12 dc. Wczoraj i dzisiaj negatyw. Pierwszy raz mierze temp. Przy monitoringu owu też była w 12dc. A tak dopytuje bo miałam robić progesteron i teraz jie wiem kiedy ://

Zobacz załącznik 801283 przepraszam was ze co chwile testy wstawiam ale jakoś nie mogę się powstrzymać. Robiony przed chwilą czułość 10. Siusiu z dwóch godzin. Chyba zacznę się cieszyć. 29dc. Albo jestem dzień po spodziewanej @ albo dzień przed. Niewiem bo cykle mam ostatnio 27/29.
gratulacje [emoji480]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy mogę mieć tak kiepskie paski owulacyjne, że ciągle pokazują negatywne wyniki? Czy to kolejny cykl bezowulacyjny :(

A jakich używasz ? Bo jest ogromna różnica w ich jakości.

Nadal nie wiem. [emoji5]
I w tej sytuacji jakoś straciło na znaczeniu, teraz modlę się by udało się donosić i wszystko się ułożyło dobrze...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A właśnie pamietam ... ogromnie trzymam kciuki, zeby było wszystko dobrze. Zawsze zdrowie dziecka jest najważniejsze ... kiedy masz następna wizytę ?

Kochany ten mąż :)))) ja przy Spark czułam że chłopak a u ciebie myślę że dziewczynka :)
U mnie ok wróciłam do pracy po miesiącu nieobecności bo byłam na L4 po tej operacji i dostałam depresji po l-czterowej [emoji23] a tak to ok :) jakoś powoli leci.

Oj ta depresja po l-czterowa czy pourlopowa jest najgorsza ... teraz trzeba przynajmniej tydzień dochodzić do siebie w pracy [emoji39]
A masz kochana jakieś przeczucia co do mojej fasolinki ... ? [emoji12]

@Millo lepiej już się czujesz ? Kiedy wizyta ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry