reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam nowe staraczki :)
Bertha ja mam nadzieje Cię widzieć zr mną na lutówkach:) no nie ma 9nnej opcji ;)

Lux jak to mówią nieszczęścia chodzą parami, dobrze że wszystko udało się od ręki załatwić.

My dziś w zoo. Alicja się wybiegała, także padła na godzinkę to i my sobie na ławeczce posiedzielismy. Chciałam jeszcze na plac zabaw iść, ale już się chmurzy

reklama
Ja też już pełnia objawów - brzuch boli, szyjka szczypie, piersi bolą, jeszcze dojdą mdlości i będzie komplet.
Jedyne co mnie dzis podlamalo to wysyp pryszczy na czole. Wiem ze to zwiastuje raczej zblizajacą się @- a szkoda:(
Jutro 25 dc- za wczesnie na test... a kusi.

Hej. Dlugo sie zastanawialam czy napisac ale w koncu sie odwazylam 1 kwietnia poronilam (5-6 tc), ost. miesiaczka 4-8 maj. 30 maja mialam jednorazowe bladoczerwone krwawienie z malym skrzepikiem. Czy mozliwe ze to bylo implantacyjne? Oczywiscie niewytrzymalam i wczoraj bylam Zrobic hcg : 0,1 Lada dzien powinnam dostac @. Dzis 29 dc. Czy jest jakas szansa ze jednak zafasolkowalam ? ☹️ Mam 29 lat, nie mam jeszcze dzieci.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzoł ja badałąm bete w 27 dc i wyszła mi 2 i nie byłam w ciąży.... beta daje 100 pewności, chyba, że masz cykl 35+ to może wtedy.... ale ja myśle,że niestety musisz czekać @....

Witam nowe staraczki :)
Bertha ja mam nadzieje Cię widzieć zr mną na lutówkach:) no nie ma 9nnej opcji ;)

Lux jak to mówią nieszczęścia chodzą parami, dobrze że wszystko udało się od ręki załatwić.

My dziś w zoo. Alicja się wybiegała, także padła na godzinkę to i my sobie na ławeczce posiedzielismy. Chciałam jeszcze na plac zabaw iść, ale już się chmurzy

To mamy umowę :):)

Ja też już pełnia objawów - brzuch boli, szyjka szczypie, piersi bolą, jeszcze dojdą mdlości i będzie komplet.
Jedyne co mnie dzis podlamalo to wysyp pryszczy na czole. Wiem ze to zwiastuje raczej zblizajacą się @- a szkoda:(
Jutro 25 dc- za wczesnie na test... a kusi.
Haha, wiec wszystkie skończymy na jednym oddziale :D

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry