a ztrzymali go na wsi na takiej bocznej ulicy, nawet by sie nie spodziewalOj ale miałaś przygody.
Kary powinny być tak wysokie ze ktoś do końca życia by miał nauczkę! Tym bardziej za jazdę pod wpływem alkoholu.
Witamy! Napisz coś więcej o sobie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Oj ale miałaś przygody.
Kary powinny być tak wysokie ze ktoś do końca życia by miał nauczkę! Tym bardziej za jazdę pod wpływem alkoholu.
Witamy! Napisz coś więcej o sobie
Coś więcej...hmmm...ok :-)
Udzielam się wiecej w wątku "poronienia nawykowe-immunologia", ponieważ jestem po 2 obumarciach ciąży (w sierpniu a potem w grudniu 2015r.).
Mam 6 letnią córkę, Oliwkę.
Najpierw długo zwlekałam z drugim dzieckiem, bo praca, potem brak pracy, potem nowa praca więc nie wypada jak już decyzja zapadła i zrobiłam wszystkie badania wyszła nadczynność tarczycy i mój endo twierdzi, że to choroba Gravesa-Basedowa, a w szpitalu jak mi reumatolog szukał zespołu antyfosfolipidowego, to Hashimoto znalazł, ale nadal to nadczynność.
W każdym bądź razie, od grudnia szukam przyczyny na własną rękę, robię badania, które sporo kosztują. Nie wiadomo dlaczego w jednym i drugim przypadku serduszko przestawało bić w 8 t.c. Pierwszym i drugim razem był to chłopiec (badania genetyczne płci). Koniec smutków.
Postanowiliśmy z mężem, że zaczynamy jeszcze raz. Dlatego tu jestem.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i będę zaglądać częściej
Bardzo mi przykro z powodu strat... trzymam kciuki aby przy tych staraniach się udało wszystko dobrze. Macie bardzo dobre podejście z mężem witamy wśród nas!Coś więcej...hmmm...ok :-)
Udzielam się wiecej w wątku "poronienia nawykowe-immunologia", ponieważ jestem po 2 obumarciach ciąży (w sierpniu a potem w grudniu 2015r.).
Mam 6 letnią córkę, Oliwkę.
Najpierw długo zwlekałam z drugim dzieckiem, bo praca, potem brak pracy, potem nowa praca więc nie wypada jak już decyzja zapadła i zrobiłam wszystkie badania wyszła nadczynność tarczycy i mój endo twierdzi, że to choroba Gravesa-Basedowa, a w szpitalu jak mi reumatolog szukał zespołu antyfosfolipidowego, to Hashimoto znalazł, ale nadal to nadczynność.
W każdym bądź razie, od grudnia szukam przyczyny na własną rękę, robię badania, które sporo kosztują. Nie wiadomo dlaczego w jednym i drugim przypadku serduszko przestawało bić w 8 t.c. Pierwszym i drugim razem był to chłopiec (badania genetyczne płci). Koniec smutków.
Postanowiliśmy z mężem, że zaczynamy jeszcze raz. Dlatego tu jestem.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i będę zaglądać częściej
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ja testuje najwczesniej jutro, ale jakos tak wewnetrznie czuje, ze rano @ przyjdzie...
08.06 mam wizyte u gina i zobaczymy, czy cos sie dzieje, ze nie zaskakujemy i co mozna ewent. zrobic.
Fabimama, dzieki za pamiec :-)
===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy ===
08.06 mam wizyte u gina i zobaczymy, czy cos sie dzieje, ze nie zaskakujemy i co mozna ewent. zrobic.
Fabimama, dzieki za pamiec :-)
===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy ===
Cześć, jakos, ze juz na 2016 rok sie nie łapie przybylam do Was :> milo mi zobaczyc nicki, ktore juz znam, tym bardziej, ze z dwiema kreseczkami! Gratuluje Lux z calego serca buziaki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
dziekuje!!! ♥Cześć, jakos, ze juz na 2016 rok sie nie łapie przybylam do Was :> milo mi zobaczyc nicki, ktore juz znam, tym bardziej, ze z dwiema kreseczkami! Gratuluje Lux z calego serca buziaki
WitamCześć, jakos, ze juz na 2016 rok sie nie łapie przybylam do Was :> milo mi zobaczyc nicki, ktore juz znam, tym bardziej, ze z dwiema kreseczkami! Gratuluje Lux z calego serca buziaki
reklama
bertha
Fanka BB :)
Witajcie Gabiś i Karola i tutaj
Lux ale mialaś straszne przygody wczoraj.. ale na tego gliniarza bym sie wkurzyla za tą sytuacje! kurde, za atrapy odebrał ci dowód.. masakra...
Lux ale mialaś straszne przygody wczoraj.. ale na tego gliniarza bym sie wkurzyla za tą sytuacje! kurde, za atrapy odebrał ci dowód.. masakra...
Ja dzisiaj dopiero 5dpo, takze jeszcze kilka dni zostało. znajac siebie pewnie zaczne juz w 9-10dpo testować codziennie az do @. czyli jakos od niedzieliBertha kiedy testujesz?