reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Marc czyli weekend zakończył się niemilo , mam nadzieję, że nerw do rana przejdzie i faktycznie tak jak dziewcxyny pisza porozmawiaj z nim o takich sytuacjach.

reklama
Ja wstawiam swoją tabelkę temp

Dzisiaj juz lepiej... zaraz wstaje i zbieram sie do pracy i tyle :-)

Załączniki

• IMG_3594.PNG
    IMG_3594.PNG
    59 KB · Wyświetleń: 89
Hej :)

@marc Trzymaj się Kochana. Musisz mu powiedzieć że dalej tak być nie może. Wierzę że jakoś dojdziecie do porozumienia :) tylko bez żadnych działań pod wpływem emocji :)

@Lanvin no właśnie gdzie się podziałaś Kochana ?

Z moim cyklem już sama zgłupiałam :( w piątek i w sobotę był śluz przezroczysty i rozciągliwy, ale w niewielkich ilościach, testy chyba pozytywne ( chodź do końca nie jestem przekonana, bo wydaje mi się że chyba te z Rossmana są za bardzo czułe ), temperatura dalej nie skoczyła. Tak sobie teraz przypominam że miałam podobnie dwa cykle temu. Śluz płodny około 2 dni, następnie sucho przez 6 dni i znów płodny śluz i wtedy owulacja. Można to nazwać objawy przepowiadające :p heheh...... No OK to w takim razie nie pozostaje nic innego tylko działać i czekać na skok temperatury :p

Pozdrawiam ze słonecznego Wrocławia i życzę miłego dnia :)

reklama
Do góry