reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jak tam kobietki dziś u was? Ja mam tu przepiękna pogodę tylko szkoda że w cieniu jeszcze chłodno. Od razu na sercu się lepiej robi!
@StorAnia trzymam kciuki za wyniki!!!✊✊✊✊

Dziękuję dziewczyny za rady. Muszę zmajstrowac jakiś syrop. A tak wgl. to dopiero wstałam :-)

1usavcqgt1dml95x.png
Wow. Mi by glowa pekala.

Kobitki mój M dostał dzisiaj gorączki :(. Prawie 40 st. Chyba ma jelitowke :((. Jak nie urok to s...... Śpi cały dzień. U mnie jest strasznie zimno. Nie wiem skąd wy te temperatury bierzecie.
Mam pytanie czy któraś miała przed owu śluz zabarwiony krwią? Testy owu mam negatywne. Nawet cienia cienia brak.
A u ortodonty wszystko ok. Zeby zdrowe. Aparat montuje 26 kwietnia. Ale złamała mi się piątka( coś ugryzlam) i za zrobienie 1500zł bo mi ścianka poszła a druga pękła :(. Jakiś pechowy ten czas. Ale wolę zrobić niż wyrwać.

Ostatnia edycja:
Wow. Mi by glowa pekala.

Kobitki mój M dostał dzisiaj gorączki :(. Prawie 40 st. Chyba ma jelitowke :((. Jak nie urok to s...... Śpi cały dzień. U mnie jest strasznie zimno. Nie wiem skąd wy te temperatury bierzecie.
Mam pytanie czy któraś miała przed owu śluz zabarwiony krwią? Testy owu mam negatywne. Nawet cienia cienia brak.
A u ortodonty wszystko ok. Zeby zdrowe. Aparat montuje 26 kwietnia. Ale złamała mi się piątka( coś ugryzlam) i za zrobienie 1500zł bo mi ścianka poszła a druga pękła :(. Jakiś pechowy ten czas. Ale wolę zrobić niż wyrwać.

Dziewczyny pisały ze miały śluz zabarwiony krwią jak brały donga .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@basia89 weź z tymi chlopami, oszalec idzie i w łeb se czasem strzelić... Dobrze ze na uczelnię pojechał bo bym chyba nadal klęła pod nosem [emoji23]

@marc nie rób testu przed terminem! Dziewczyny mają rację, lepiej dostać @ niż patrzeć na jedną kreskę i myśleć że może coś wyjdzie [emoji11] swoją drogą będziemy podobnie testować w razie czego, i mnie godzina zero 31.03... I tak będę musiała zrobić test najpóźniej 1.04 bo wtedy mam urodziny Brata [emoji12]

4,5h stania przy desce, zaraz chyba wyrwe sobie kręgosłup [emoji15] [emoji33]

No przecież pisze od kilku dni, ze nie mam zamiaru robić żadnych testów :-) juz nigdy w życiu po ostatnim razie :-)

Witajcie od pewnego czasu staramy się z mężem o maluszka, niepokoi mnie to że już jest 41 dc i dalej nie mam@. Robiłam test taki najtańszy z tutejszej drogerii i wyszedł negatywny test był robiony tydzień temu . Nie ma mnie w Polsce chwilowo. Piersi mnie nie bolą jedyne co jest dziwne że jak nigdy częściej chodzę do toalety i mam na twarzy dziwne krostki których nigdy nie miałam. Jak myślicie jest nadzieja jak się do końca przyszłego tygodnia okres nie pojawi idę do gina ale już normalnie wariuje. Nie wiem co o tym myśleć bo ostatnio okres miałam prawie jak w zegarku. U mnie też piękna pogoda i bardzo ciepło.Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Do góry