renia200
mama Victorki :)
To dużo nas bedzie się testować na poczatku kwietnia [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tu też około 12-14st ale to chyba w słońcu! Bo w cieniu zmarzlam strasznie!U mnie pochmurno i 14 stopni ale w poniedziałek 21 [emoji1]
Wow. Mi by glowa pekala.Dziękuję dziewczyny za rady. Muszę zmajstrowac jakiś syrop. A tak wgl. to dopiero wstałam :-)
Wow. Mi by glowa pekala.
Kobitki mój M dostał dzisiaj gorączki . Prawie 40 st. Chyba ma jelitowke (. Jak nie urok to s...... Śpi cały dzień. U mnie jest strasznie zimno. Nie wiem skąd wy te temperatury bierzecie.
Mam pytanie czy któraś miała przed owu śluz zabarwiony krwią? Testy owu mam negatywne. Nawet cienia cienia brak.
A u ortodonty wszystko ok. Zeby zdrowe. Aparat montuje 26 kwietnia. Ale złamała mi się piątka( coś ugryzlam) i za zrobienie 1500zł bo mi ścianka poszła a druga pękła . Jakiś pechowy ten czas. Ale wolę zrobić niż wyrwać.
@basia89 weź z tymi chlopami, oszalec idzie i w łeb se czasem strzelić... Dobrze ze na uczelnię pojechał bo bym chyba nadal klęła pod nosem [emoji23]
@marc nie rób testu przed terminem! Dziewczyny mają rację, lepiej dostać @ niż patrzeć na jedną kreskę i myśleć że może coś wyjdzie [emoji11] swoją drogą będziemy podobnie testować w razie czego, i mnie godzina zero 31.03... I tak będę musiała zrobić test najpóźniej 1.04 bo wtedy mam urodziny Brata [emoji12]
4,5h stania przy desce, zaraz chyba wyrwe sobie kręgosłup [emoji15] [emoji33]
A no to ok, coś mi umknęło, rozkojarzona jestem chyba [emoji16]No przecież pisze od kilku dni, ze nie mam zamiaru robić żadnych testów :-) juz nigdy w życiu po ostatnim razie :-)
Tak, tak pisała, że będzie twarda hehe. Marc a do kiedy temp. Mierzysz??A no to ok, coś mi umknęło, rozkojarzona jestem chyba [emoji16]