M2b
Fanka BB :)
Kochana będzie dobrze! A o której mają być?Czekam na nie i już panikować zaczęłam.... a tu jak nie było tak nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana będzie dobrze! A o której mają być?Czekam na nie i już panikować zaczęłam.... a tu jak nie było tak nie ma
Ty będziesz mieć 1 za to jakie szczęśliwe[emoji173]Jestem wlasnie w sklepie i wiecie co babka 4 dzieci i 5 w brzuchu, a ja nawet 1 nie mam ;-(
Muszą być dobre !!! My tu Cię wszystkie wspieramy żabcia!!!Czekam na nie i już panikować zaczęłam.... a tu jak nie było tak nie ma
Kurde. Ja od curry kiedyś tak miałam ale tylko usta i język. Od tej pory wiem, że jestem na nie uczulona, ale ręką to dziwne. Ja bym skonsultowala z lekarzem.
I ty się swojej gromadki doczekasz. Może już tam kropeczka mała się uśmiecha
Nic mi nie mów pracuje w sklepie i codziennie widuję taki obraz...Mam co prawda syna ale tak bardzo chciałabym mieć chociaż jeszcze jedno... [emoji29]Jestem wlasnie w sklepie i wiecie co babka 4 dzieci i 5 w brzuchu, a ja nawet 1 nie mam ;-(
@M2b , @NeSSi , @MartaBarbaraWeronika niestety miałam rację... crp podwyższone!!! norma do 5, a ja mam 5,22...
Nic mi nie mów pracuje w sklepie i codziennie widuję taki obraz...Mam co prawda syna ale tak bardzo chciałabym mieć chociaż jeszcze jedno... [emoji29]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie przejmuj się jeszcze nie jest bardzo podwyższone. A kiedy masz wizytę u lekarza?@M2b , @NeSSi , @MartaBarbaraWeronika niestety miałam rację... crp podwyższone!!! norma do 5, a ja mam 5,22...
Chciałbym kiedyś zapełnić taki album ech...dla niektórych to proste mieć dzieci,a dla Nas szczyt marzeń ... Kiedyś Los się do Nas wszystkich uśmiechnieWidziałam w sklepie taki fajny album np. Bedzie chłopiec i tam w środku np. Kiedy dowiedzieliśmy sie i Tobie, co tata powiedział jak sie o Tobie dowiedział, pierwsze zdjęcia :-) nooo piękne to [emoji173]:-)