reklama
Ijudytka777 hahaha ja np sobie kopiuje nick i tez robi sie zielony jak wklejam, ale ja to ciemna masa.. zawsze coś naklikam nie tam gdzie trzeba
Ja juz dzis kończę ze starankami dzisiejszy test negatywny ake te dwa ti chyba pozytywne są. Jak myślicie?Marcjanna kiedy test,Ania jak tam?masz wynik?ja po gin pecherzyk 14dc 20mm jeden piekny zastrzyk zrobiony i jak kotek zabiorę się za męża w weekend,to buziaki, i jak tam po ciastku
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
marc
Fanka BB :)
ale jak dla mnie to była wyzsza szkoła jazdy bo nawet bym na to nie wpadła
jak ci leci oczekiwanie?którego masz mieć okres?ja do piątku chyba zwariuje!!
Dopiero 2 kwietnia .... :-(
marc
Marcjanna kiedy test,Ania jak tam?masz wynik?ja po gin pecherzyk 14dc 20mm jeden piekny zastrzyk zrobiony i jak kotek zabiorę się za męża w weekend,to buziaki, i jak tam po ciastku
Nie będę testować... boje sie :-)
marc
Całkiem ciekawie ten twój wykres wygląda rybka [emoji16] [emoji110] ta, jak ja zacznę to ty skończysz [emoji1] muszę się wyrobić z terminem na marzec najpóźniej, bo inaczej body z reniferem mi przepadnie [emoji23]
Mnie nic nie boli, cycki miękkie jak nie powiem co... Ugh.
Z wykresami bywa przeróżnie niestety.... nie robię sobie nadziei w tym cyklu...
Napewno powinnaś brać skarbie,jeżeli jest taki po owulacjiTo jeżeli ja mam wynik < 0,5 progesteron też może powinnam brać luteinę...
Antonia2016
15 chyba najwyraźniej :-)Ja juz dzis kończę ze starankami dzisiejszy test negatywny ake te dwa ti chyba pozytywne są. Jak myślicie?
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Trzeba przed nickiem dać @ :-)
U mnie w aplikacji na telefonie nie ma zielonego koloru i zawsze się zastanawiałam po co te @ wstawiacie [emoji23]
A tak ba marginesie, kochana najlepiej zrób test jak się @ bedzie spóźniać bo po co się wcześniej stresować.. ja ci powiem, że w tym cyklu nie miałam testu i jak już przyszła ta wredna @ to nie przeżywałam tego tak bardzo jak zobaczenie 1 kreski.. i ja wcześniej testów robić nie będę.. chyba, że trafi się jakaś impreza i będę chciała wiedzieć czy mogę się czegoś napić [emoji6]
Windy, na kiedy masz termin @? Oby nie przyszła !!! [emoji110]️ a z tym nerwem to może przesilenie [emoji12] ja mam nerwa na mojego cały czas.. zreszta wkurza mnie i stary i młody.. masakra [emoji23] chyba musiałabym gdzieś wyjechać [emoji12]
Auslanderka, ty pisałaś o goździki? Jeżeli tak to ja potwierdzam! Mega bolał mnie ząb ostatnio a wizytę mam na 30.03 i wzięłam kilka goździków do ust i ból minął !!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom