Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz dzis kończę ze starankami dzisiejszy test negatywny ake te dwa ti chyba pozytywne są. Jak myślicie?Marcjanna kiedy test,Ania jak tam?masz wynik?ja po gin pecherzyk 14dc 20mm jeden piekny zastrzyk zrobiony i jak kotek zabiorę się za męża w weekend,to buziaki, i jak tam po ciastku
ale jak dla mnie to była wyzsza szkoła jazdy bo nawet bym na to nie wpadła
jak ci leci oczekiwanie?którego masz mieć okres?ja do piątku chyba zwariuje!!
Marcjanna kiedy test,Ania jak tam?masz wynik?ja po gin pecherzyk 14dc 20mm jeden piekny zastrzyk zrobiony i jak kotek zabiorę się za męża w weekend,to buziaki, i jak tam po ciastku
Całkiem ciekawie ten twój wykres wygląda rybka [emoji16] [emoji110] ta, jak ja zacznę to ty skończysz [emoji1] muszę się wyrobić z terminem na marzec najpóźniej, bo inaczej body z reniferem mi przepadnie [emoji23]
Mnie nic nie boli, cycki miękkie jak nie powiem co... Ugh.
Napewno powinnaś brać skarbie,jeżeli jest taki po owulacjiTo jeżeli ja mam wynik < 0,5 progesteron też może powinnam brać luteinę...
15 chyba najwyraźniej :-)Ja juz dzis kończę ze starankami dzisiejszy test negatywny ake te dwa ti chyba pozytywne są. Jak myślicie?
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba przed nickiem dać @ :-)