A
auslanderka
Gość
Oj tam oj tam. Spark też miała nie zaciążać w cyklu z lekiem[emoji12] . Może tak sobie mów żeby głowa odpoczęła[emoji4]U mnie bole owulacyjne wczoraj i dzisiaj ale temp dzisiaj jeszcze nie skoczyla, wiec chyba dzisiaj ta owu..
swoją droga nie wiem czy moge sie starac biorac ten antybiotyk, ale trudno... koncze go brac jakos 9-10dpo. Ale po nim mam zaczac przeciwgrzybiczy lek.. No nic to, raczej cud sie nie stanie nagle ze zajde. wazne zeby sie wyleczyc przed ivf.
Obniża wchłanianie kwasu foliowego
Raczej nie cofną, jak juz wejdzie w zycie, aczkolwiek powiedzialabym o ciazy dopiero w polowie kwietnia, zeby nie bylo ze w pierwszy dzien na nowym stanowisku im oznajmisz
A jaką rolę teraz obejmiesz? Byłaś PMem, tak? a teraz?
@gabrika dobrze myślisz jak chcesz wrócić do tej pracy po porodzie to powiedz przed awansem. Daj znać jutro po wizycie[emoji110]
Co do ziół w ciąży: trzeba uważać, bo nie wszystkie można. Ale te wymienione jak najbardziej można. Wiadomo, nie w ilościach 5 litrowych dziennie[emoji4] Rumianek nadaje się super do podmywania jak są jakieś infekcje pęcherza, bo ma właściwości bakteriobójcze i przeciwzapalne. Żeby lipa szkodziła to niesłyszałam nigdy[emoji15] .
Pokrzywa jest moczopędna, dobra dla nerek i wogóle dla całego ciała.