reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

przerażające :( nie dość, że i tak już mało przyjemne i bolesne w każdym aspekcie, to jeszcze się zastanawiaj czy przebiega tak jak powinno i że nic Ci nie grozi. Mój 4 raz a za każdym razem tak samo głupia jestem, bo każdy inny. Niby mam wizytę w ten wtorek, ale chyba przelożę na za tydzień

reklama
Mi to wszyscy mówią że mogłam zakażenia dostać, że to za długo. Tu nawet we wczesnej ciąży ci nie robią zabiegu chyba że się nie uda wywołać to w ostateczności. Strasznie się tak gładzi brzuch i żegna się z dzieciatkiem, któremu już nie bije serduszko...
No ja chodzę do dzisiaj, i drżę jak to wpłynie na drugiego dzidziusia. 11 tygodni dziecko to już spory maluszek 4,5 cm :(

Właśnie dzwoniłam do przyjaciółki, żeby powiedzieć jej o teście, a ta do mnie z tekstem "ale wiesz, że nie powinnaś robić testu przed miesiaczką? Dużo ciaz samoistnie ginie przed okresem dlatego powinno się robić w dzien spodziewanej miesiaczki" to mi humor popsuła :(

Cześć dziewczyny, u mnie już po pierwszym naturalnym cyklu po poronieniu..rano zrobiłam test i wyszedł tak..chyba coś się dzieje.
Gratuluję!

Moja zabawa moze JesCze dzisiaj nadrobię :-)
Ale ostatnio codziennie serio :-) nawet nie wiem czy to nie za duzo :-D ale co tam :-)
Dorwę jeszcze dzisiaj mojego męża :-)
I chyba juz dam spokój nam ;-) hehrhrhr

Myślisz, ze owu kiedy mogła teraz byc wczoraj czy przed wczoraj :-)
Wydaje mi sie, ze juz była teraz tak czuje ;-)
Korzystaj :)

Millo aż się poryczalam z tej radości :) Tak się cieszę :D ja ostro działam z mężem :) sex codziennie
:) zrób betę jutro dla pewności :) będzie dobrze rybka na pewno :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Który dziś dc? :)

Zobacz załącznik 799350 Nie wytrzymałam i zrobiłam test z siuśków sprzed godziny :)
Nie wierzę...znowu wysyp! Gratulacje!

Gratuluje dziewczyny! Kolejny wysyp tescikow :)
To jeszcze na 2017 czy juz 2018?? :)
2017 jeszcze ;)

Powiem Ci, ze tez tak myślałam jakieś 3 miesiące temu - teraz jakoś przestawiło mi sie myślenie :p mierze No mierze nie nastawiam sie :-D
W tym miesiącu testować nie będę :-) obym to wytrzymała ;-) bo ostatnio wychodziły cienie i nic z tego nie było przeszła @.
Dong to jest moc co :-)??
Prawidłowo ;) temperatura prawdę Ci powie :)

No właśnie pamiętam, że jego urodziny, dlateko pytam :) cieszę się :D urodziny to super okazja i na pewno zapamiętacie. My kupiliśmy mieszkanie developerskie które czeka na wykończenie. Ekipa ma wejść w kwietniu. Jeden z pokoi miał być dla dziecka i stać pusty. Dzisiaj jedziemy do tego mieszkania coś sprawdzić. Zaprowadze męża do pokoiku dla dziecka i pokaże test. Tak sobie wymyśliłam.
My też właśnie kupiliśmy od developera, mieliśmy w kwietniu dostać klucze, ale raczej przesunie się na maj.

Właśnie dzwoniłam do przyjaciółki, żeby powiedzieć jej o teście, a ta do mnie z tekstem "ale wiesz, że nie powinnaś robić testu przed miesiaczką? Dużo ciaz samoistnie ginie przed okresem dlatego powinno się robić w dzien spodziewanej miesiaczki" to mi humor popsuła :(
Ma rację, ale mogła się powstrzymać... :/

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jak mogła... nie przejmuj sie napewno wszystko bedzie dobrze . Nie trać humoru przez nia [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam jeszcze jeden problem. Pracuje opiekując się 2,5 letnia dziewczynką. Nie podnosze jej z jednym wyjątkiem. Zasypia mi na siedząco na kolanach, a później muszę ją włożyć do łóżeczka. Nie wiem czy to nie ryzyko dla mojej ciąży? Boję się.

Do góry