Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może nie, kto wieAch w ten sposób, to pewnie się gnoj rozrzedzil i nic tylko @ się zbliża.
A Wy robiliście badanie nasienia?
Ginka mi to zasugerowała, tylko nie wiem jakie, takie podstawowe wystarczy?
Caltha... krwawisz kochana ?wracam do Was właśnie wszystko się kończy
wracam do Was właśnie wszystko się kończy
A może nie, kto wie
Tak, my robiliśmy u nas niby pełne ale było bardzo tanie i faktycznnie wszystko w nim było, łącznie ze zdj. Plemniczków
Kochana tak mi przykro... to jest takie nie fair... wiem co czujesz bądź silna ale też płacz masz prawo! Jestem z Tobą wczoraj to samo przezywalam...wracam do Was właśnie wszystko się kończy
Biorę syropki, już na sam ich widok rzygać mi się chce. Brałam tez antybiotyk i nic. We wtorek idę znowu do lekarza niech coś kombinuje, musze mieć te operację teraz. Szkoda mi czasu. A Ty Kochana trzymaj się cieplutko, rosnijcie zdrowo. No i 28 czekamy na foto[emoji7]Madziunia a syropki na powstrzymanie kszluta ? Pamiętam o tej bliźnie niunia, pamiętam ...chyba tu wszystkie w szoku byłyśmy razem z Tobą.. Będę trzymała kciuki :*
Kurde, a jeszcze miałam nadzieję , smutno bardzowracam do Was właśnie wszystko się kończy