reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ach w ten sposób, to pewnie się gnoj rozrzedzil i nic tylko @ się zbliża.
A Wy robiliście badanie nasienia?
Ginka mi to zasugerowała, tylko nie wiem jakie, takie podstawowe wystarczy?
A może nie, kto wie :)
Tak, my robiliśmy :) u nas niby pełne ale było bardzo tanie i faktycznnie wszystko w nim było, łącznie ze zdj. Plemniczków :p

wracam do Was :( właśnie wszystko się kończy

Tak mi przykro...wspolczuje Ci bardzo

A może nie, kto wie :)
Tak, my robiliśmy :) u nas niby pełne ale było bardzo tanie i faktycznnie wszystko w nim było, łącznie ze zdj. Plemniczków :p

Jak patrzyłam w necie na łódzkie to jest porozdzielane, podstawowy i cała reszta osobno, ale poczytam jeszcze dokładnie. Dzięki :*
P.s czekam na zdjęcie małego Sparka [emoji6]

Caltha;( och nieeeee.. czyli ta beta faktycznie byla nieprawidłowa..tak mi przykro:(Przechodzilam to w styczniu a teraz moj 1 cykl staraniowy choc to zadne pocieszenie..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki jaki ten świat niesprawiedliwy,chcemy dzidzia i się nie udaje,tracimy nasze aniołki,trzeba myśleć że wrócą do nas,musimy wierzyć że się uda,tule mocno was wszystkie

Madziunia a syropki na powstrzymanie kszluta ? Pamiętam o tej bliźnie niunia, pamiętam ...chyba tu wszystkie w szoku byłyśmy razem z Tobą.. Będę trzymała kciuki :*
Biorę syropki, już na sam ich widok rzygać mi się chce. Brałam tez antybiotyk i nic. We wtorek idę znowu do lekarza niech coś kombinuje, musze mieć te operację teraz. Szkoda mi czasu. A Ty Kochana trzymaj się cieplutko, rosnijcie zdrowo. No i 28 czekamy na foto[emoji7]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry