reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czas to najlepsze lekarstwo. Nadal mi przykro jak pomysle, ze teraz chodzilabym na spacery z 2- miesiecznym bablem ale juz nie placze. Teraz moim celem jest majowy cykl i ciesze sie z tego jak nie wiem co [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]
Kochana ja trzymam za Ciebie kciuki w majowym cyklu!
A czemu majowy a nie kwietniowy?

reklama
Kochana ja trzymam za Ciebie kciuki w majowym cyklu!
A czemu majowy a nie kwietniowy?

Choruje na ŁSZ i co jakis czas mam tzw. rzut choroby wtedy musze brac sterydy. Leki koncze brac w kwietniu a Dla bezpieczenstwa lepiej nie zachodzic wtedy w ciaze. Musze poczekac do nowego cyklu.
Mialam nadzieje, ze obejdzie sie bez sterydow ale juz tak swedziala mnie skora, ze drapalam sie do krwi :/ no i musze wybrac leki do konca zeby leczenie mialo sens i dalo rezultat na dluzej niz kilka dni.
Nowy cykl juz po lekach wypada wlasnie w maju.

Teraz i tak krotko biore leki. Moj najdluzszy rzut w zyciu trwal cos okolo 8 miesiecy [emoji33] zebys widziala moja twarz bez makijazu [emoji33]

Choruje na ŁSZ i co jakis czas mam tzw. rzut choroby wtedy musze brac sterydy. Leki koncze brac w kwietniu a Dla bezpieczenstwa lepiej nie zachodzic wtedy w ciaze. Musze poczekac do nowego cyklu.
Mialam nadzieje, ze obejdzie sie bez sterydow ale juz tak swedziala mnie skora, ze drapalam sie do krwi :/ no i musze wybrac leki do konca zeby leczenie mialo sens i dalo rezultat na dluzej niz kilka dni.

Teraz i tak krotko biore leki. Moj najdluzszy rzut w zyciu trwal cos okolo 8 miesiecy [emoji33] zebys widziala moja twarz bez makijazu [emoji33]

Zobaczysz maj będzie dla ciebie szczęśliwy;) trzymam kciuki za Ciebie:*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczęta jaki macie sluz przed @? Ja zawsze miałam taki raczej gęsty,a od dzisiaj zrobił się taki bardziej lejacy. Trochę mnie ten mój organizm zaskakuje...

Paraplu maj jest twój i twoje maleństwo wróci do Ciebie! Chcę zobaczyć twoje 2 kreseczki to będzie jak plaster ns moje złamane serce!

reklama
Do góry