reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@M2b strasznie mi przykro, podwójnie za to, że doświadczyłaś tak potwornej straty i trafiłaś na tak niemądrych ludzi [emoji17]

U nas po usg prenatalnym, dzidziuś jest ruchliwy, zakładał raczki za główkę, popłakałam sie normalnie [emoji5]
Wszystkie parametry są Ok, nie było widać siuraczka więc może będzie dziewczynka, a takie mam przeczucie. Niestety mam łożysko umiejscowione bardzo nisko, skraj dotyka ujścia szyjki i prowokuje skurcze. Czekamy pare tygodni bo możliwe, że łożysko pójdzie w górę. Na razie jestem na luteinie i muszę leżeć [emoji5]
91932a3fc95aa0a5fd336f012a8c5aaa.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png
Jaki cud miód z rana :)). I już dzień jest lepszy.

Ach Bulbasku tak moje mdłości moga trwać nawet caly dzien. Choc najgorzej rano. Wczoraj musialam wstac o 5 bo do pracy na 6.45 i tragedia. W pracy zle sie czulam, chyba bede musiala isc na to zwolnienie, bo nie dam rady panować nad gromadka 20 dzieci przy takim samopoczuciu..
Dodatkowo bola piersi dość mocno rano, pozniej troszke mniej.
Dzisiaj rozpoczynam 6tc. :)
Może idź chociaż na 2tyg. Odpocznij sobie :)
Kalkulator wylicza na 19 kto wie hehe po prostu trza działać :-)
Toż to przecież sama przyjemność ;-)

Marc byl spadek wiec owu moze byc nawet dzisiaj:p a testy robisz owu?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym na Twoim miejscu robiła. Temperatura + testy i wszystko wiesz :) będziesz miała jasność, a tak strzelacie w ciemno :)

Wlasnie nie :-D ale o 1 w nocy tak mnie lewy jajnik bolał :-) i cycki wiec kto wie :-) dorwałam męża o 1 :-D hejhehhe
No i to mi się podoba!

U mnie dziś 2dc, @ się wczoraj rozkręciła na całego. Przez tampony zapominam, że ona jest u dzisiaj nie wzięłam do pracy [emoji50] ale na szczęście znalazłam dwa zapasowe, musiałam wczoraj więcej wrzucić [emoji14] a od soboty lecimy z dongiem i w niedzielę znowu mierzenie temp :) jak będzie jakieś promo w Rossmannie na testy owu, to dajcie znać :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

@marc moim zdaniem jednak owu już była. :) temp. Troszkę niższa ale nadal ponad linią :) a tak jak piszesz, dziś ten pomiar inny niż zwykle także ten... :) ale starajcie się nadal hehe

Ja miałam mieć w pt wizyte, ale odebrałam wyniki badań i poszłam wczoraj. Z dzidzia ok, ma 4cm, lekarz 1 raz dał posłuchać serduszka :) potem dzidzia się obudziła i zaczęłam ruszać rączkami i nozkami, zabawne to było :)
Oprócz tego mam anemie, i za gęsty mocz z licznymi bakteriami, lekarz kazał mi pić 3 razy więcej niż teraz (zawsze mało piłam).
No i urosept. Chciał mi dać l4, ale odmówiła to powiedział: nieech Pani pamięta, że to ciąża wysokiej troski i ryzka. Proszę się zastanowić na kolejną wizytę.

No. Także jestem przeszczesliwa i zaczynam bardziej o siebie dbać!

@marc moim zdaniem jednak owu już była. :) temp. Troszkę niższa ale nadal ponad linią :) a tak jak piszesz, dziś ten pomiar inny niż zwykle także ten... :) ale starajcie się nadal hehe

Ja miałam mieć w pt wizyte, ale odebrałam wyniki badań i poszłam wczoraj. Z dzidzia ok, ma 4cm, lekarz 1 raz dał posłuchać serduszka :) potem dzidzia się obudziła i zaczęłam ruszać rączkami i nozkami, zabawne to było :)
Oprócz tego mam anemie, i za gęsty mocz z licznymi bakteriami, lekarz kazał mi pić 3 razy więcej niż teraz (zawsze mało piłam).
No i urosept. Chciał mi dać l4, ale odmówiła to powiedział: nieech Pani pamięta, że to ciąża wysokiej troski i ryzka. Proszę się zastanowić na kolejną wizytę.

A zdjęcia żadnego dla nas nie masz?

qdkkj44j6bi2vbec.png

@M2b strasznie mi przykro, podwójnie za to, że doświadczyłaś tak potwornej straty i trafiłaś na tak niemądrych ludzi [emoji17]

U nas po usg prenatalnym, dzidziuś jest ruchliwy, zakładał raczki za główkę, popłakałam sie normalnie [emoji5]
Wszystkie parametry są Ok, nie było widać siuraczka więc może będzie dziewczynka, a takie mam przeczucie. Niestety mam łożysko umiejscowione bardzo nisko, skraj dotyka ujścia szyjki i prowokuje skurcze. Czekamy pare tygodni bo możliwe, że łożysko pójdzie w górę. Na razie jestem na luteinie i muszę leżeć [emoji5]
91932a3fc95aa0a5fd336f012a8c5aaa.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png
Piękny dzidziuś[emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super, 4 centrymetry szczęścia :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark ta linia sie wyznaczyla ale za malo wskaznikow jest a i tak juz praktycznie na lini lezy:p Bedziemy obstawiac haha:)
Marc dobrze ze zadzialaliscie:)jak jutro podskoczy to moze wlasnie owu dzisiaj :)Zobaczymy

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry