reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Paraplu @Magda36 jak u Was z @? Kiedy kolejny termin, bo jesteście już na czerwono??

Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie tabelki. Co z dziewczynami, które odzywają się raz na miesiąc lub kilka razy i cisza? Czy takie osoby mają być w tabelce, jeśli się nie udzielają? Napisała do mnie Mietowajagodka, bo została usunięta, z prośbą o dopisanie, z tym że w ogóle się tutaj nie udziela. To jest wspólna tabelka, więc napiszcie jakie jest Wasze zdanie w tym temacie, żebyśmy miały jasność :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dzień dobry :) Miłego dnia dziewczyny. :)
Ja wcinam śniadanko, trzeba trochę posprzątać i idę do gina po południu. Zobaczymy co powie.
Co do tabelki to gdzie ona jest?

Dzień dobry :) Miłego dnia dziewczyny. :)
Ja wcinam śniadanko, trzeba trochę posprzątać i idę do gina po południu. Zobaczymy co powie.
Co do tabelki to gdzie ona jest?
Na dysku Google, ja ją wklejam, bo nie jest ogólnodostępna.

Zalewa mnie śluz przezroczysty ciągnący czyli mega płodny .... ja juz głupia jestem :-) Hehehehe przy podcieraniu mega tego jest
Działaliście wczoraj?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Lanvin dobrze ze wkoncu ta małpa przyjdzie.. najgorsze wlasnie takie dlugie cykle..zawsze tak mialas? Ja mam 33 max teraz ale kiedys mialam i po 60![emoji44]
I zgadzam sie.Mierzenie temp mi tez duzo daje bo wkoncu znam swoj organizm:)U mnie tak.Dalej nie moge uwierzyc ze owulka poczekala na meza z dele:)
Screenshot_2017-03-15-07-45-16.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-15-07-45-16.png
    Screenshot_2017-03-15-07-45-16.png
    70,8 KB · Wyświetleń: 259
Jest Dong!!! Już wzięłam [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeaaa! Ty chciałaś się dopisać do tabelki, czy mi się ubzduralo?

@lui:) Twoje dane znowu mi gdzieś przepadły, podaj proszę jeszcze raz :)

Lanvin dobrze ze wkoncu ta małpa przyjdzie.. najgorsze wlasnie takie dlugie cykle..zawsze tak mialas? Ja mam 33 max teraz ale kiedys mialam i po 60![emoji44]
I zgadzam sie.Mierzenie temp mi tez duzo daje bo wkoncu znam swoj organizm:)U mnie tak.Dalej nie moge uwierzyc ze owulka poczekala na meza z dele:)Zobacz załącznik 798873

Tak, wcześniej też miałam nieregularne... Liczę na to, że w tym miesiącu dong pomoże, bo apka wyznacza mi całe 5! cykli do końca tego roku...istne szaleństwo :) u Ciebie ładnie to wygląda :) trzymam kciuki! Ty masz konto premium na ovufriend?

qdkkj44j6bi2vbec.png

@marc działaj [emoji2] jak jest śluz płodny to owu jeszcze nie było.
@Millo wykres się pięknie zapowiada. Nech temp. nie spada[emoji2]

Ja mam strasznego lenia w pracy[emoji26]. Poszłabym na spacer taka ładna pogoda...

reklama
@marc działaj [emoji2] jak jest śluz płodny to owu jeszcze nie było.
@Millo wykres się pięknie zapowiada. Nech temp. nie spada[emoji2]

Ja mam strasznego lenia w pracy[emoji26]. Poszłabym na spacer taka ładna pogoda...
Niekoniecznie, dziewczyny czasem pisały, ze miały plodny po owu, także wiesz...ja bym się bardziej testami i tempka sugerowała :)

Zazdroszczę pogody. U nas dzisiaj miało słońce świecić, ale póki co cisza...

Lanvin cholera wie jakie mam:p cos tam place ale nie pamietam ile bo pare msc temu zaplacilam

Pewnie tak, bo Twój wykres wygląda inaczej niż mój [emoji14] mi np nie odlicza ile mam dpo i objawy są szare, wszystkie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry