reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też dzisiaj 13 dc, podziałane 2 razy dopiero. Tak bez przekonania bo organizm mi wariuje. Temp. skacze. Testy owu bielusieńkie do wczoraj.... a Ty robisz testy?
Nie ja nie robię testów.jakoś tak nie chciałam aż tak się nakrecać bo myslalam ze jak będzie to będzie.no i oczywiście że szybko się uda ale jak widać nie udaje sie:(może też się skuszę na testy owulacyjne:)
Ogolnie my też mało działamy w tym cyklu ale jak widać cuda na tym forum sie zdarzaja wiec zobaczymy:D
Idę smażyć racuchy bo syn mnie namówił.Miłego dnia

reklama
Mogła być przedwczoraj :) zobaczymy jutro, działajcie jeszcze dziś.

Nie spinaj się, tylko mierz i obserwuj :) na luzie, bejbe :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Mąż w pracy do 24... wezmę go jak wróci :p

Boszzeeee jak ja nie lubie PMS! Ku*wuje caly dzien! Trzaskam wszystkim...aaaaaaaaa...ni takie nerwy mam, ze obrywa sie wszystkiemu! Matko macie jakies sprawdzone sposoby zebym uniknela ofiar w ludziach?! Wrrrrrrrrrr!!!!!! [emoji36][emoji36][emoji36]

Juz plamie, takze niech przyjchodzi ta malpa bo nie wytrzymam ze soba.

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

Boszzeeee jak ja nie lubie PMS! Ku*wuje caly dzien! Trzaskam wszystkim...aaaaaaaaa...ni takie nerwy mam, ze obrywa sie wszystkiemu! Matko macie jakies sprawdzone sposoby zebym uniknela ofiar w ludziach?! Wrrrrrrrrrr!!!!!! [emoji36][emoji36][emoji36]

Biedna TY, moze jakaś dobra czekolada, muzyka, albo jakieś ćwiczenia, żeby się wyżyć :)

@Paraplu @Magda36 jak u Was z @? Kiedy kolejny termin, bo jesteście już na czerwono??

Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie tabelki. Co z dziewczynami, które odzywają się raz na miesiąc lub kilka razy i cisza? Czy takie osoby mają być w tabelce, jeśli się nie udzielają? Napisała do mnie Mietowajagodka, bo została usunięta, z prośbą o dopisanie, z tym że w ogóle się tutaj nie udziela. To jest wspólna tabelka, więc napiszcie jakie jest Wasze zdanie w tym temacie, żebyśmy miały jasność :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja czekam. Myślę że powinna dzisiaj przyjść. Od 3 dni brzuch mnie boli i nic. Może to przez antybiotyk. Odezwę się jak @ przyjdzie[emoji5]

1usavcqgt1dml95x.png

@Paraplu @Magda36 jak u Was z @? Kiedy kolejny termin, bo jesteście już na czerwono??

Dziewczyny mam do Was pytanie odnośnie tabelki. Co z dziewczynami, które odzywają się raz na miesiąc lub kilka razy i cisza? Czy takie osoby mają być w tabelce, jeśli się nie udzielają? Napisała do mnie Mietowajagodka, bo została usunięta, z prośbą o dopisanie, z tym że w ogóle się tutaj nie udziela. To jest wspólna tabelka, więc napiszcie jakie jest Wasze zdanie w tym temacie, żebyśmy miały jasność :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Slonko ja dopiero plamie na brazowo, czekam az przyjdzie Wrozka Krwawka ;)

Ja czekam. Myślę że powinna dzisiaj przyjść. Od 3 dni brzuch mnie boli i nic. Może to przez antybiotyk. Odezwę się jak @ przyjdzie[emoji5]

1usavcqgt1dml95x.png
A szansa na ciążę jest, czy się zabezpieczacie przed operacją?

Slonko ja dopiero plamie na brazowo, czekam az przyjdzie Wrozka Krwawka ;)

Spoczko :) u mnie wróżka się właśnie rozkręca na całego [emoji14]

Czy możecie się odnieść do mojego pytania odnośnie tabelki? Bo Mietowajagodka się na mnie obraziła :( a ja po prostu chce znać Wasze zdanie bo tak w kółko kogoś dopisuje i za chwilę usuwam, bo się przestaje odzywać...

qdkkj44j6bi2vbec.png

A szansa na ciążę jest, czy się zabezpieczacie przed operacją?

Spoczko :) u mnie wróżka się właśnie rozkręca na całego [emoji14]

Czy możecie się odnieść do mojego pytania odnośnie tabelki? Bo Mietowajagodka się na mnie obraziła :( a ja po prostu chce znać Wasze zdanie bo tak w kółko kogoś dopisuje i za chwilę usuwam, bo się przestaje odzywać...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hmm ciezka sprawa, moze zostaw dzieczyny co sie czasem odzywaja (bo ja rozumiem, ze nie kazdy ma potrzebe/ochote/mozliwosc pisac codziennie), a te co sie nie odzywaja lub odzywaja tylko do zmiany tabelki to wywal z niej. Z kazdym miesiacem przez takie duchy tabelka bedzie coraz wieksza a my nie bedziemy znaly wiekszosci osob.

Hmm ciezka sprawa, moze zostaw dzieczyny co sie czasem odzywaja (bo ja rozumiem, ze nie kazdy ma potrzebe/ochote/mozliwosc pisac codziennie), a te co sie nie odzywaja lub odzywaja tylko do zmiany tabelki to wywal z niej. Z kazdym miesiacem przez takie duchy tabelka bedzie coraz wieksza a my nie bedziemy znaly wiekszosci osob.

Jestem za!!! @Paraplu ma racje duzo dziewczyn zapisuje sie do tabelki i znika na kilka dni a nawet tygodni wiec moze trzebaby bylo zrobić porzadki a takie ktorym zalezy i jakos chca uczestniczyc w tym forum po prostu zostawić ,tylko ja nie rozumiem wlasnie takich osob ktore napisza jednego posta poprosza o dopisanie do tabelki i znikaja ..... tez nie raz nie mam czasu ale teraz mamy super telefony z szybkim dostępem do forum jest wiec mozliwosc napisac chociaz kilka słów ,przypomniec o sobie innym nie koniecznie ktos kto milczy pare dni musi wracac do postow wstecz (ja wracam bo interesuje mnie co sie dzieje u kazdej bedacej tutaj na forum lubie uczestniczyc w waszych radosciach jak i smutkach i o to chyba wlasnie chodzi ) ale nie ktore chyba nie koniecznie tego potrzebuja
@Wonderful powodzenia na wizycie
@Lanvin trzymam kciuki za kolejny cykl dobrze ze juz masz jasność ....
@auslanderka dziekuje za wcześniejszą wyczerpującą odpowiedz (wlasnie za to Was kocham zawsze mozna liczyc na odpowiedź,podpowiedz,i zrozumienie ) @Magda36 moze @@nie przyjdzie staralas sie w tym cyklu czy raczej ten cykl odpuscilas ...?
@judytka777 ,@marc &&&&& za owocny cykl niech się Wam poszczęści :-) :-) :-*

Ostatnia edycja:
reklama

mam to samo zawsze przed okresem .Nienawidzę tego:angry:mój mąż w sumie też;)mnie nawet brzuch jakoś nie boli ale mój zmienny nastrój to tragedia:szok:ale cóż tak to już z nami jest;)

Do góry