reklama
Bulbasek
Fanka BB :)
@Antonia2016 dawaj porządny test i czekamy
@Lanvin też rób Kochana co tu się dzieje?
Ja nie obchodzę dnia mężczyzny. Mój na dzień chłopaka dostaje. Poza tym ma w niedzielę imieniny i dostanie piękny portfel i kubek "Najlepszy Mąż na Świecie" taki śmieszny
Nie dajcie się tym chlopom. Mój też na swoje pasje i mu nie bronię niczego, ale zawsze naszą rodziną jest ponad to. Jak miał zaprosić kolegów bo często się u nas spotykają na planszówki to powiedział im, ze teraz i któregoś z nich granie bo ja się źle czuję i mi na głowę ściągać nie będzie.
Ja nie obchodzę dnia mężczyzny. Mój na dzień chłopaka dostaje. Poza tym ma w niedzielę imieniny i dostanie piękny portfel i kubek "Najlepszy Mąż na Świecie" taki śmieszny
Nie dajcie się tym chlopom. Mój też na swoje pasje i mu nie bronię niczego, ale zawsze naszą rodziną jest ponad to. Jak miał zaprosić kolegów bo często się u nas spotykają na planszówki to powiedział im, ze teraz i któregoś z nich granie bo ja się źle czuję i mi na głowę ściągać nie będzie.
W tabeli jest 10.03
Czemu uważasz, że nic z tego?
Hmm.. po 1 nie minęło jeszcze dość dużo czasu od gorączki M, a po drugie jakoś przy 8cs coraz mniej się emocjonuje, że wyjdzie..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
No cóż... nie masz nikogo nad sobą? [emoji14]
Nie ja nie robię, już na ovufriend widziałam w galerii, że kilka dziewczyn miało tak jak ja, temperatura rosła, a potem @ przyszła, u mnie też tak na pewno będzie@Antonia2016 dawaj porządny test i czekamy
Jak 8cs to w końcu musi się udać a każdy tydzień po gorączce zwiększa szanseHmm.. po 1 nie minęło jeszcze dość dużo czasu od gorączki M, a po drugie jakoś przy 8cs coraz mniej się emocjonuje, że wyjdzie..
Carmen24
Jutro [emoji14][emoji14]Lanvin, Ojj ta twoja temperatura obiecująca !! Ja tez obchodzę dzień chłopaka i jestem takiego zdania jak ty! [emoji6]
Antonia, czekam na test !! [emoji16]
Carmen24, kiedy testujesz?
Spark, rozumiem Cię bo moj ma takiego fioła na punkcie biegania.. oszaleć można.. a u mnie dopiero 19dc.. ale wątpię że coś z tego bedzie [emoji12]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem już po jednej wizycie u gin u potwierdziła wczesna ciąże (był pęcherzyk). W poniedziałek mam kolejna wizyte
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017
Lanvin
Koniecznie wrzuć usg [emoji7]Ja jestem już po jednej wizycie u gin u potwierdziła wczesna ciąże (był pęcherzyk). W poniedziałek mam kolejna wizyte
U mnie co jakiś czas dzisiaj pojawiają się bóle jak na @, więc pewnie pinda niedługo się pojawi [emoji4]
Koniecznie wrzuć usg [emoji7]
U mnie co jakiś czas dzisiaj pojawiają się bóle jak na @, więc pewnie pinda niedługo się pojawi [emoji4]
Koniecznie się pochwale jak wrócę z wizyty w poniedziałek zdjecie, które teraz dostałam to mini mino kropeczka na 4mm
@Lanvin ja już Ci grzeje miejsce na listopadowkach
reklama
Antonia2016
W miejscu pracy nie, w centrali tak :-)No cóż... nie masz nikogo nad sobą? [emoji14]
Nie ja nie robię, już na ovufriend widziałam w galerii, że kilka dziewczyn miało tak jak ja, temperatura rosła, a potem @ przyszła, u mnie też tak na pewno będzie
Jak 8cs to w końcu musi się udać a każdy tydzień po gorączce zwiększa szanse
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom