reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Antonia2016 dawaj porządny test i czekamy :)

@Lanvin też rób Kochana :) co tu się dzieje? :)

Ja nie obchodzę dnia mężczyzny. Mój na dzień chłopaka dostaje. Poza tym ma w niedzielę imieniny i dostanie piękny portfel i kubek "Najlepszy Mąż na Świecie" taki śmieszny :D
Nie dajcie się tym chlopom. Mój też na swoje pasje i mu nie bronię niczego, ale zawsze naszą rodziną jest ponad to. Jak miał zaprosić kolegów bo często się u nas spotykają na planszówki to powiedział im, ze teraz i któregoś z nich granie bo ja się źle czuję i mi na głowę ściągać nie będzie.

W tabeli jest 10.03 ;)

Czemu uważasz, że nic z tego?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hmm.. po 1 nie minęło jeszcze dość dużo czasu od gorączki M, a po drugie jakoś przy 8cs coraz mniej się emocjonuje, że wyjdzie..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem szefową :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No cóż...:D nie masz nikogo nad sobą? [emoji14]

@Antonia2016 dawaj porządny test i czekamy :)

@Lanvin też rób Kochana :) co tu się dzieje? :)

Ja nie obchodzę dnia mężczyzny. Mój na dzień chłopaka dostaje. Poza tym ma w niedzielę imieniny i dostanie piękny portfel i kubek "Najlepszy Mąż na Świecie" taki śmieszny :D
Nie dajcie się tym chlopom. Mój też na swoje pasje i mu nie bronię niczego, ale zawsze naszą rodziną jest ponad to. Jak miał zaprosić kolegów bo często się u nas spotykają na planszówki to powiedział im, ze teraz i któregoś z nich granie bo ja się źle czuję i mi na głowę ściągać nie będzie.
Nie ja nie robię, już na ovufriend widziałam w galerii, że kilka dziewczyn miało tak jak ja, temperatura rosła, a potem @ przyszła, u mnie też tak na pewno będzie :)

Hmm.. po 1 nie minęło jeszcze dość dużo czasu od gorączki M, a po drugie jakoś przy 8cs coraz mniej się emocjonuje, że wyjdzie..

Jak 8cs to w końcu musi się udać :) a każdy tydzień po gorączce zwiększa szanse :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Lanvin, Ojj ta twoja temperatura obiecująca !! Ja tez obchodzę dzień chłopaka i jestem takiego zdania jak ty! [emoji6]
Antonia, czekam na test !! [emoji16]
Carmen24, kiedy testujesz?
Spark, rozumiem Cię bo moj ma takiego fioła na punkcie biegania.. oszaleć można.. a u mnie dopiero 19dc.. ale wątpię że coś z tego bedzie [emoji12]

Jutro [emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem już po jednej wizycie u gin u potwierdziła wczesna ciąże (był pęcherzyk). W poniedziałek mam kolejna wizyte

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017
Koniecznie wrzuć usg [emoji7]

U mnie co jakiś czas dzisiaj pojawiają się bóle jak na @, więc pewnie pinda niedługo się pojawi [emoji4]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Koniecznie wrzuć usg [emoji7]

U mnie co jakiś czas dzisiaj pojawiają się bóle jak na @, więc pewnie pinda niedługo się pojawi [emoji4]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Koniecznie się pochwale jak wrócę z wizyty w poniedziałek :) zdjecie, które teraz dostałam to mini mino kropeczka na 4mm :)

@Lanvin ja już Ci grzeje miejsce na listopadowkach :D

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017

reklama
No cóż...:D nie masz nikogo nad sobą? [emoji14]

Nie ja nie robię, już na ovufriend widziałam w galerii, że kilka dziewczyn miało tak jak ja, temperatura rosła, a potem @ przyszła, u mnie też tak na pewno będzie :)

Jak 8cs to w końcu musi się udać :) a każdy tydzień po gorączce zwiększa szanse :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
W miejscu pracy nie, w centrali tak :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry