reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Antonia2016 dawaj porządny test i czekamy :)

@Lanvin też rób Kochana :) co tu się dzieje? :)

Ja nie obchodzę dnia mężczyzny. Mój na dzień chłopaka dostaje. Poza tym ma w niedzielę imieniny i dostanie piękny portfel i kubek "Najlepszy Mąż na Świecie" taki śmieszny :D
Nie dajcie się tym chlopom. Mój też na swoje pasje i mu nie bronię niczego, ale zawsze naszą rodziną jest ponad to. Jak miał zaprosić kolegów bo często się u nas spotykają na planszówki to powiedział im, ze teraz i któregoś z nich granie bo ja się źle czuję i mi na głowę ściągać nie będzie.

W tabeli jest 10.03 ;)

Czemu uważasz, że nic z tego?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hmm.. po 1 nie minęło jeszcze dość dużo czasu od gorączki M, a po drugie jakoś przy 8cs coraz mniej się emocjonuje, że wyjdzie..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem szefową :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No cóż...:D nie masz nikogo nad sobą? [emoji14]

@Antonia2016 dawaj porządny test i czekamy :)

@Lanvin też rób Kochana :) co tu się dzieje? :)

Ja nie obchodzę dnia mężczyzny. Mój na dzień chłopaka dostaje. Poza tym ma w niedzielę imieniny i dostanie piękny portfel i kubek "Najlepszy Mąż na Świecie" taki śmieszny :D
Nie dajcie się tym chlopom. Mój też na swoje pasje i mu nie bronię niczego, ale zawsze naszą rodziną jest ponad to. Jak miał zaprosić kolegów bo często się u nas spotykają na planszówki to powiedział im, ze teraz i któregoś z nich granie bo ja się źle czuję i mi na głowę ściągać nie będzie.
Nie ja nie robię, już na ovufriend widziałam w galerii, że kilka dziewczyn miało tak jak ja, temperatura rosła, a potem @ przyszła, u mnie też tak na pewno będzie :)

Hmm.. po 1 nie minęło jeszcze dość dużo czasu od gorączki M, a po drugie jakoś przy 8cs coraz mniej się emocjonuje, że wyjdzie..

Jak 8cs to w końcu musi się udać :) a każdy tydzień po gorączce zwiększa szanse :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Lanvin, Ojj ta twoja temperatura obiecująca !! Ja tez obchodzę dzień chłopaka i jestem takiego zdania jak ty! [emoji6]
Antonia, czekam na test !! [emoji16]
Carmen24, kiedy testujesz?
Spark, rozumiem Cię bo moj ma takiego fioła na punkcie biegania.. oszaleć można.. a u mnie dopiero 19dc.. ale wątpię że coś z tego bedzie [emoji12]

Jutro [emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem już po jednej wizycie u gin u potwierdziła wczesna ciąże (był pęcherzyk). W poniedziałek mam kolejna wizyte

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017
Koniecznie wrzuć usg [emoji7]

U mnie co jakiś czas dzisiaj pojawiają się bóle jak na @, więc pewnie pinda niedługo się pojawi [emoji4]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Koniecznie wrzuć usg [emoji7]

U mnie co jakiś czas dzisiaj pojawiają się bóle jak na @, więc pewnie pinda niedługo się pojawi [emoji4]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Koniecznie się pochwale jak wrócę z wizyty w poniedziałek :) zdjecie, które teraz dostałam to mini mino kropeczka na 4mm :)

@Lanvin ja już Ci grzeje miejsce na listopadowkach :D

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017

reklama
No cóż...:D nie masz nikogo nad sobą? [emoji14]

Nie ja nie robię, już na ovufriend widziałam w galerii, że kilka dziewczyn miało tak jak ja, temperatura rosła, a potem @ przyszła, u mnie też tak na pewno będzie :)

Jak 8cs to w końcu musi się udać :) a każdy tydzień po gorączce zwiększa szanse :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
W miejscu pracy nie, w centrali tak :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry