reklama
bertha
Fanka BB :)
O kurde, fajnie ze tak ci powiedziała moze jest nadzieja... No nic, trzeba czekać. a jak ma przyjść @ to niech szybko przychodzi.Happy international women's day[emoji173][emoji173][emoji173] kochane żebyśmy wszystkie zobaczyły upragnione 2kreski i urodziły piękne zdrowe różowiutkie bobasy !!! Niech nam zdrowie sprzyja a faceci nie wkurzają [emoji7] u mnie 37dc czyli 9 dni spóźniającej się @ [emoji35] dziś wieczorem ostatnia dawka luteiny i zobaczymy. Dzisiaj podeszła do mnie koleżanka z pracy która wie o naszych staraniach i zapytała się mnie czy jestem w ciąży bo ze "mam ten wygląd " [emoji23][emoji23] No padłam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marta, toz to żaden cien tylko normalna krecha!!! i jeszcze jak ci owulacyjne wychodziły, to ja nie mam wątpliwości. Gratuluje jednak szybciej tym razem poszło, superProsze obcielam ile się dalo :-)
Wiem jest cien ....ale uwaga!!!! Ja w takie cienie nie wierze tym bardziej ze ta kreska pojawila się po 30 minutach ....
No i @ ma byc jutro .... wiec zobaczymy poki co prosze o zachowanie spokoju ...tym bardziej ze nie czuje sie na.jakakolwiek ciąże hahaha .... ja to jestem zdania.co ma byc to bedzie
@Antonia2016 ty robilas tez owulacyjny test ja tez kupiłam testy owu wczoraj i jak zrobilam.dzis i wczoraj to sa dwie ciemne kreski ... dziwne to wszystko takie dlamnie to nie ma zadnych pewnikow w zeszly cykl temperatura po owu byla 37'2 do samego konca dzis jak zmierzylam to mialam nawet 37.5 wypierniczylam ten termometr i czekam spokojnie bo zwariowac mozna
Zobacz załącznik 798182
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Karolka2106
Aha nie znam tej firmy i szczerze mówiąc nigdy o niej nie słyszałam masz rację, lepiej się nie nakrecac żeby później (odpukac) się nie rozczarować. Może zrób test z innej marki.Kardioline i czytalam o nim opinie ze wlasnie duzo kobiet pisalo ze wychodzila blada kreseczka a ciąży nie bylo wolę sie nie nastawiac jednak ...czas wszystko wyjasni ... czas to najlepszy wyznacznik :-):-)
Poki co trzymajcie kciuki na gratulacje to chyba za wczesnie kochane ale dziekuje
MartaBarbaraWeronika
Dziekuje dziewczynki za dobre slowa na dniach wszystko sie wyjasni poki co testa juz nie robie(zrobie jak co jak @ sie spozni) ja to cierpliwosci mam jeszcze pelne kieszenie kochane moje
gabrika
No co Ty! To jest najprawdziwsza krecha gratulacje! [emoji16]Prosze obcielam ile się dalo :-)
Wiem jest cien ....ale uwaga!!!! Ja w takie cienie nie wierze tym bardziej ze ta kreska pojawila się po 30 minutach ....
No i @ ma byc jutro .... wiec zobaczymy poki co prosze o zachowanie spokoju ...tym bardziej ze nie czuje sie na.jakakolwiek ciąże hahaha .... ja to jestem zdania.co ma byc to bedzie
@Antonia2016 ty robilas tez owulacyjny test ja tez kupiłam testy owu wczoraj i jak zrobilam.dzis i wczoraj to sa dwie ciemne kreski ... dziwne to wszystko takie dlamnie to nie ma zadnych pewnikow w zeszly cykl temperatura po owu byla 37'2 do samego konca dzis jak zmierzylam to mialam nawet 37.5 wypierniczylam ten termometr i czekam spokojnie bo zwariowac mozna
Zobacz załącznik 798182
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Tak, ja tak miałam, bolały, były pełniejsze i temp. Wyższa...Dziewczyny czy po luteinie mogą boleć piersi? Mogą wydawać się pełniejsze?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
@MartaBarbaraWeronika kobieto to żaden cień! Piękna kreseczka
@Luxuorius ja? Czuję się jak przed ciążą, zupełnie normalnie! Piersi nie bolą :/ nic, zupełnie. Już nawet super głodna nie jestem jak wcześniej. Czasem tylko mocniej brzuch zaboli...
A Ty jak tam? Chłopaki Cię dziś rozpieściiły?
@Jestemblond Megan tak kiedyś miała z testem, jak zrobiła inny to dwie krechy oby u Ciebie podoobnie
@Luxuorius ja? Czuję się jak przed ciążą, zupełnie normalnie! Piersi nie bolą :/ nic, zupełnie. Już nawet super głodna nie jestem jak wcześniej. Czasem tylko mocniej brzuch zaboli...
A Ty jak tam? Chłopaki Cię dziś rozpieściiły?
@Jestemblond Megan tak kiedyś miała z testem, jak zrobiła inny to dwie krechy oby u Ciebie podoobnie
Marta, imienniczko moja to nie jest cien ani cien cienia, chyba masz mocniejsza ta kreskę niż ja mojego bladziocha na pierwszym teście!!!
Spark, a mnie tez cycki przestały bolec, dziwne to ale staram sie nie schizowac[emoji849] takie mialam ze dotknąć nie moglam, a teraz jakby ucichło. Nie zmniejszyły sie czy sflaczały ale takie mniej sensitive są, niby czytałam ze tak tez moze być. Mam grupę na fb obejmująca lipcowki, sierpniowki i wrzesniowki ( hamerykanska jakas[emoji12]) to tam co druga panikuje ze objawy przechodzą wlasnie. No kurde kiedyś musza nie?[emoji848]
Zbieram sie do ortodonty zaraz, znow dwa dni bede jesc papki, jak mnie on dokręci te druty to o Chryste![emoji51]
Buziaki, Happy Women's Day[emoji322][emoji322][emoji322][emoji253][emoji253][emoji253]
Spark, a mnie tez cycki przestały bolec, dziwne to ale staram sie nie schizowac[emoji849] takie mialam ze dotknąć nie moglam, a teraz jakby ucichło. Nie zmniejszyły sie czy sflaczały ale takie mniej sensitive są, niby czytałam ze tak tez moze być. Mam grupę na fb obejmująca lipcowki, sierpniowki i wrzesniowki ( hamerykanska jakas[emoji12]) to tam co druga panikuje ze objawy przechodzą wlasnie. No kurde kiedyś musza nie?[emoji848]
Zbieram sie do ortodonty zaraz, znow dwa dni bede jesc papki, jak mnie on dokręci te druty to o Chryste![emoji51]
Buziaki, Happy Women's Day[emoji322][emoji322][emoji322][emoji253][emoji253][emoji253]
Totalnie bezstresowo Mamy są zarabiste. Juz mnie zarejestrowały do swojego gina żeby zobaczył co ze mną jest nie tak Juz wszystko wiem o Invitro. Chyba bardziej ode mnie chcą być w ciąży Dzieciaczki teraz troszkę chorują i marudza wiec jest ciężko,ale naprawdę fajnie. No i w końcu jesteśmy na nowym mieszkaniu Napawa mnie ono dobra,pozytywna energia ☺ i kupowanie tych wszystkich dodatków i w ogóle... No fajnie jest. I w sumie nawet seksy przez to wszystko się poprawiły, nie ze "musimy teraz" tylko kiedy najdzie nas chęćSzkoda, ale odzywaj się czasem ja dzisiaj mam 42 dc, dzisiaj dopiero 8dpo i czekam na @, bo cykl odpuszczony. Poza tym wróciłam na fitness i staram się "zrobić rzeźbę"jak w nowej pracy?
Jak to odpuszczony?
Ja czekam aż będzie cieplej i chyba zacznę biegać żeby trochę kondycję poprawić ☺
reklama
Głowa do góry ☺ Siódmy będzie szczęśliwy ☺ U mnie to juz 20 któryś tam... Ale trzeba próbować@ dostałam i dupa ...