Antonia2016
Fanka BB :)
Ile już się staracie? Czy dopiero zaczeliscie?@Antonia2016 jak dobrze trafić na prawie identyczny "przypadek" :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile już się staracie? Czy dopiero zaczeliscie?@Antonia2016 jak dobrze trafić na prawie identyczny "przypadek" :-)
Dopiero zaczniemy, teraz mam zielone światło od lekarza ale oczywiście jak mam lepsze tsh to nie mam miesiączki więc muszę ją wywołać, liczę że potem w kwietniu przyjdzie sama i ruszymy :-) daję sobie czas do października :-)Ile już się staracie? Czy dopiero zaczeliscie?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
witaj[emoji55] ja też w maju 33 lata. Mam 7 letniego syna. U mnie już 11 cykl starań, po drodze poronienie i ciąża biochemiczna powodzeniaDzięki za przyjęcie :-)
Jak pisałam mam na imię Weronika, w maju kończę 33 lata, mam dwoje dzieci Syna prawie 11 lat i Córkę 7 lat. Zdecydowaliśmy się na trzecie dziecko :-) mam nadzieję że pomimo lat i hashimoto wszystko się uda :-)
Ale w 10 tygodnniu? zresztą prawie ich nie miałam, tylko moje cycki czuły, że jestem w ciąży! ;p a teraz nawet one się wypięły...Marta, imienniczko moja to nie jest cien ani cien cienia, chyba masz mocniejsza ta kreskę niż ja mojego bladziocha na pierwszym teście!!!
Spark, a mnie tez cycki przestały bolec, dziwne to ale staram sie nie schizowac[emoji849] takie mialam ze dotknąć nie moglam, a teraz jakby ucichło. Nie zmniejszyły sie czy sflaczały ale takie mniej sensitive są, niby czytałam ze tak tez moze być. Mam grupę na fb obejmująca lipcowki, sierpniowki i wrzesniowki ( hamerykanska jakas[emoji12]) to tam co druga panikuje ze objawy przechodzą wlasnie. No kurde kiedyś musza nie?[emoji848]
Zbieram sie do ortodonty zaraz, znow dwa dni bede jesc papki, jak mnie on dokręci te druty to o Chryste![emoji51]
Buziaki, Happy Women's Day[emoji322][emoji322][emoji322][emoji253][emoji253][emoji253]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
witaj[emoji55] ja też w maju 33 lata. Mam 7 letniego syna. U mnie już 11 cykl starań, po drodze poronienie i ciąża biochemiczna powodzenia
O jak fajnie że są osoby w moim wieku ;-)
U ciebie już prawie rok, pewnie masz czasami dość wyczekiwania. Ja w pierwszą ciążę zaszłam ot tak psrtyk i była, ale w drugą za 14 razem. Więc trzymam kciuki :-)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
a mdlosci masz? a faceci, hmm ten stary kupil slodkosci i wycalowal a mlody tak sie okupkal, ze musialam go przebrac no takze ten.....@MartaBarbaraWeronika kobieto to żaden cień! Piękna kreseczka
@Luxuorius ja? Czuję się jak przed ciążą, zupełnie normalnie! Piersi nie bolą :/ nic, zupełnie. Już nawet super głodna nie jestem jak wcześniej. Czasem tylko mocniej brzuch zaboli...
A Ty jak tam? Chłopaki Cię dziś rozpieściiły?
@Jestemblond Megan tak kiedyś miała z testem, jak zrobiła inny to dwie krechy oby u Ciebie podoobnie
Już wklejamWitaj @Kociaciocia!
Dziewczyny czekam na te tesciory! Dolaczcie do nas! @MartaBarbaraWeronika moim zdaniem to tez nie jest zaden cień, rozumiem, ze jestes przezorna, ale ta kreseczka jest ladna i różowiutka!