reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki za przyjęcie :-)
Jak pisałam mam na imię Weronika, w maju kończę 33 lata, mam dwoje dzieci Syna prawie 11 lat i Córkę 7 lat. Zdecydowaliśmy się na trzecie dziecko :-) mam nadzieję że pomimo lat i hashimoto wszystko się uda :-)
witaj[emoji55] ja też w maju 33 lata. Mam 7 letniego syna. U mnie już 11 cykl starań, po drodze poronienie i ciąża biochemiczna powodzenia

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Marta, imienniczko moja to nie jest cien ani cien cienia, chyba masz mocniejsza ta kreskę niż ja mojego bladziocha na pierwszym teście!!!

Spark, a mnie tez cycki przestały bolec, dziwne to ale staram sie nie schizowac[emoji849] takie mialam ze dotknąć nie moglam, a teraz jakby ucichło. Nie zmniejszyły sie czy sflaczały ale takie mniej sensitive są, niby czytałam ze tak tez moze być. Mam grupę na fb obejmująca lipcowki, sierpniowki i wrzesniowki ( hamerykanska jakas[emoji12]) to tam co druga panikuje ze objawy przechodzą wlasnie. No kurde kiedyś musza nie?[emoji848]

Zbieram sie do ortodonty zaraz, znow dwa dni bede jesc papki, jak mnie on dokręci te druty to o Chryste![emoji51]

Buziaki, Happy Women's Day[emoji322][emoji322][emoji322][emoji253][emoji253][emoji253]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale w 10 tygodnniu? :p zresztą prawie ich nie miałam, tylko moje cycki czuły, że jestem w ciąży! ;p a teraz nawet one się wypięły... :p

witaj[emoji55] ja też w maju 33 lata. Mam 7 letniego syna. U mnie już 11 cykl starań, po drodze poronienie i ciąża biochemiczna powodzenia

O jak fajnie że są osoby w moim wieku ;-)
U ciebie już prawie rok, pewnie masz czasami dość wyczekiwania. Ja w pierwszą ciążę zaszłam ot tak psrtyk i była, ale w drugą za 14 razem. Więc trzymam kciuki :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@MartaBarbaraWeronika kobieto to żaden cień! Piękna kreseczka :D
@Luxuorius ja? Czuję się jak przed ciążą, zupełnie normalnie! Piersi nie bolą :/ nic, zupełnie. Już nawet super głodna nie jestem jak wcześniej. Czasem tylko mocniej brzuch zaboli...
A Ty jak tam? Chłopaki Cię dziś rozpieściiły? :)
@Jestemblond Megan tak kiedyś miała z testem, jak zrobiła inny to dwie krechy :) oby u Ciebie podoobnie :)
a mdlosci masz? :) a faceci, hmm ten stary kupil slodkosci i wycalowal a mlody tak sie okupkal, ze musialam go przebrac :D no takze ten.....:D

reklama
27 dc i trochę ciemnieja :-) mam dobre przeczucie. Hcg delikatnie ciemniejszy niż wczoraj a lh mocniejszy niż w moją owu hihi
1489042615-aaaaaa.jpeg
1489042623-aaaaaa.jpeg
1489042633-aaaaaa.jpeg
1489042641-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry