reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Prosze obcielam ile się dalo :-)
Wiem jest cien ....ale uwaga!!!! Ja w takie cienie nie wierze tym bardziej ze ta kreska pojawila się po 30 minutach ....
No i @ ma byc jutro .... wiec zobaczymy poki co prosze o zachowanie spokoju ...tym bardziej ze nie czuje sie na.jakakolwiek ciąże hahaha .... ja to jestem zdania.co ma byc to bedzie
@Antonia2016 ty robilas tez owulacyjny test ja tez kupiłam testy owu wczoraj i jak zrobilam.dzis i wczoraj to sa dwie ciemne kreski ... dziwne to wszystko takie dlamnie to nie ma zadnych pewnikow w zeszly cykl temperatura po owu byla 37'2 do samego konca dzis jak zmierzylam to mialam nawet 37.5 wypierniczylam ten termometr i czekam spokojnie bo zwariowac mozna

Zobacz załącznik 798182

Kobito przecież krechy jak byk [emoji3][emoji3][emoji3] super gratulki [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem jest cien ....ale uwaga!!!! Ja w takie cienie nie wierze tym bardziej ze ta kreska pojawila się po 30 minutach ....
No i @ ma byc jutro .... wiec zobaczymy poki co prosze o zachowanie spokoju ...tym bardziej ze nie czuje sie na.jakakolwiek ciąże hahaha .... ja to jestem zdania.co ma byc to bedzie
@Antonia2016 ty robilas tez owulacyjny test ja tez kupiłam testy owu wczoraj i jak zrobilam.dzis i wczoraj to sa dwie ciemne kreski ... dziwne to wszystko takie dlamnie to nie ma zadnych pewnikow w zeszly cykl temperatura po owu byla 37'2 do samego konca dzis jak zmierzylam to mialam nawet 37.5 wypierniczylam ten termometr i czekam spokojnie bo zwariowac mozna

Zobacz załącznik 798182
To i ja po cichutku gratuluje i trzymam kciuki, żeby taki test się powtórzył jeszcze raz :)

@MartaBarbaraWeronika widzę 2 kreski!!! ❤ a z jakiej firmy ten test?
Kardioline i czytalam o nim opinie ze wlasnie duzo kobiet pisalo ze wychodzila blada kreseczka a ciąży nie bylo wolę sie nie nastawiac jednak ...czas wszystko wyjasni ... czas to najlepszy wyznacznik :-):-)

Poki co trzymajcie kciuki na gratulacje to chyba za wczesnie kochane ale dziekuje

Hej fajnie ze na listopad tyle was jest.
Ja chyba nie dolacze juz się czuje okresowo a dopiero ma być 17.03 martwie się ze znowu przyjdzie wczesniej

Hej fajnie ze na listopad tyle was jest.
Ja chyba nie dolacze juz się czuje okresowo a dopiero ma być 17.03 martwie się ze znowu przyjdzie wczesniej

No to właśnie ja tak czułam sie wczoraj okresowo brzuch tak mnie bolal i jajniki .... a dzis wszystko przeszlo ... ale obawiam sie ze @@@@ wredna nie da mi spokoju .... az takiego szczescia to ja nie mam ... :-D:-D:-D

Zobacz załącznik 798182
No chyba poprostu jest ciąża :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to właśnie ja tak czułam sie wczoraj okresowo brzuch tak mnie bolal i jajniki .... a dzis wszystko przeszlo ... ale obawiam sie ze @@@@ wredna nie da mi spokoju .... az takiego szczescia to ja nie mam ... :-D:-D:-D
Spokojnie :-) ,,widzimy,, się jutro. Oby Twoja@ nie przyszła

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj bidulko ... to niech lepiej nie przegina jak ma i tak przyjść !
A miałaś tak juz kiedyś ?

Nigdy w życiu. Najdłużej mi się spóźniał 3dni jak byłam pare lat młodsza wtedy właśnie dostałam luteinę na wywołanie. Test zrobiłam dla świetego spokoju - biel vizira.

Do góry