reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja tez troche w tym cyklu na brzuchu, troche świeca ;) zobaczymy, czy cos to dało ;)
A Emsi, badasz moze szyjke? masz nisko czy wysoko? Ponoc na ciaze jest wysoko, ale ze te z tylozgieciem moga miec wlasnie odwrotnie - nisko... jak jest u ciebie?
Ja też ten cykl przelezalam na brzuchu :-) dziś 24dc

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale aktualną oponke mogę juz wyslać ;) tylko tam mieszkańca nie ma :)
chyba ze sie jeszcze ukrywa... o godz 20 bedzie wiadomo. raczej nie licze na cud. ale jesli Tobie gwiazdy mowia, to moze powinnam zacząć wierzyc :)
Betha no nie może być inaczej, bo jak widzę Twojego nicka to mnie radość rozpiera :D Mówię Ci coś na rzeczy jest :D

Już jestem po badaniach i byłam na małych zakupach. ;) Kupilam 2 smoczki i włożyłam w nie test ciążowy. :) Jak mój Ł wróci z pracy to mu to dam. Ciekawa jestem jak zareaguje. :D

Wiecie jestem trochę zniesmaczona bo zadzwoniłam do mojego gina i powiedzialam mu jak sprawa wyglada to powiedział żebym jutro przyszła na wizytę a jak zapytałam czy da mi coś na podtrzymanie z uwagi na tamte poronienie to powiedzial ze zobaczymy że najpierw obejrzymy jak tam wszystko wygląda... tylko po co jak to dopiero początek i i tak nic nie będzie widać... ze tak powiem: nie uśmiecha mi się bez powodu wywalac 200 zł na wizytę kiedy można by to było lepiej wykorzystać np. jakby już by coś mozna było zobaczyć. :confused:

Już jestem po badaniach i byłam na małych zakupach. ;) Kupilam 2 smoczki i włożyłam w nie test ciążowy. :) Jak mój Ł wróci z pracy to mu to dam. Ciekawa jestem jak zareaguje. :D

Wiecie jestem trochę zniesmaczona bo zadzwoniłam do mojego gina i powiedzialam mu jak sprawa wyglada to powiedział żebym jutro przyszła na wizytę a jak zapytałam czy da mi coś na podtrzymanie z uwagi na tamte poronienie to powiedzial ze zobaczymy że najpierw obejrzymy jak tam wszystko wygląda... tylko po co jak to dopiero początek i i tak nic nie będzie widać... ze tak powiem: nie uśmiecha mi się bez powodu wywalac 200 zł na wizytę kiedy można by to było lepiej wykorzystać np. jakby już by coś mozna było zobaczyć. :confused:
Idź na rejon, mi tam przepisywali recepty na dupka by za wizyty nie płacić ...Powiesz, że lekarz na urlopie i Ci dadzą tyle op. ile poprosisz.. Zwykły lekarz rodzinny w przychodni.

Hej:)
Wyłaniam się [emoji14] Ciągle Was podczytuje, ale jakoś nie wiedziałam co pisać.

Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek :) no ale mamy wysyp listopadówek:) Nie wiem jak Wy ale ja lubię listopad ( może dlatego że mam urodzinki [emoji14] )

Dla dziewczynek, które nawiedziła @ - trzymam kciuki za następny cykl. Nie poddawać się :)

Witam nowe staraczki.

U mnie 43 dc jakieś 9 dpo. Czekamy chociaż jak widać na poniższym wykresie przytulanki tylko raz w tych najpłodniejszych dniach, więc nie liczę na nic :( Ale mnie ten cykl wymęczył pod względem długości- masakra jakaś.

@Lanvin u Ciebie też tak długo?

Zobacz załącznik 797836
Kochana, ja podobnie jak u Ciebie :) dzisiaj 41 dc, 7dpo, czyli owu miałam w 34 dc jak Ty :) ale ciąży z tego niestety nie będzie, miesiąc w plecy... Czekam na @ i zaczynam kolejny cykl z dongiem, liczę że tym razem dong przyspieszy mi owu.

Emsi ja nie wiem czy mam tyłozgięcie ale w tym cyklu też leżę na brzuchu [emoji12]

U mnie dzisiaj 15dc ale owu była chyba wczoraj bo bolało podbrzusze i ciągnął prawy jajnik [emoji6]
Ja też kupiłam Kubie buty takie przejściowe bo weekend był u nas mega ciepły, a pózniej byliśmy na rowerze [emoji3] ja jestem 6 dzień bez słodyczy i teraz wiem, że to naprawę nałóg.. telepie mną jak widzę słodycze [emoji33] ale narazie daje radę [emoji12]

Trzymam kciuki za test !! [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie potrafię zupełnie bez słodyczy :( aż tak dobra nie jestem...czekam do 20.03 na wypłatę i kupię tą dietę Chodakowskiej w końcu, może coś z tego będzie ;) w zeszłym tygodniu cwiczylam 4 razy, w tym tygodniu też mam taki plan ;)

A co do butów, my kupiliśmy już Reeboki sportowe, bo przejściowe za kostkę ma :)

Dziewczyny a to tyłozgięcie to ginekolog stwierdza czy można jakoś samej to sprawdzić?
Na usg :) ja też mam tyłozgięcie

Druga się nie utrzymała ...nie wiem czy to ma jakiś związek z położeniem szyjki.

A co do brzuszka, to proszę :)
Zobacz załącznik 797839
Śliczny :*

qdkkj44j6bi2vbec.png

Daj znac jak Ł zareagował! :)

Jesli mialas poronienie, to ja bym szla, nie zwlekała. tylko nie wychodz od niego bez wspomagaczy!

reklama
Do góry