reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, po pierwszym okresie po łyżeczkowaniu idę zaraz na kontrolę do lekarza... jakoś się stresuje, mam nadzieję, że nie mam w środku obrazu po bitwie i owulacja normalnie będzie. Jak się okaże, że musimy czekać np 3 cykle to się chyba załamię... po dwóch stratach niczego bardziej nie pragnę niż ciąży szczęśliwie donoszonej :(

17156201_1225264394236795_4227287152924553320_n.jpg

Brzuszek Spark :) wrzucam z FB zgodnie z prośbą :)
Cudny

reklama
Czesc dziewczyny!!! Nie nadrobie :( Nataniel pochlania mnie calkowicie, dni mijaja nam na spacerkach, bo pogoda boska :) robimy z wozkiem dziesiatki km :) tatus z nami jak ma wolne lub weekendy :) maly jest grzeczny, usmiecha sie swiadomie, kwiczy jak widzi cyca, gada po swojemu, no pociecha po calosci :) cud na cudami ♥ rosnie jak na drozdach, mam pelna reklamowke ubran juz mu za malych :) niestety mamy male problemy z tesciowa, bo powiedzialam, ze nie chce juz tam jezdzic, bo pali przy malym i zadne prosby nic nie daja i Tomek ma z nia porozmawiac :) a jesli to nic nie da to trudno, ja dziecka truc nie bede i w smierdzacym wozku wozic nie bede, bo wszystko tam zaraz lapie ten dym i smierdzi :( ja jestem chora, mialam zapalenie ucha i gardla, glos stracilam :( teraz juz lepiej, ale mam kaszel :(
20170305-150610_1.jpg

20170304-142149.jpg

Do góry