reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane moje poradzcie jeśli nic się nie dzieje czy powinnam zapisywać się do gina wcześniej niż w 7 tc ?
Chciałam dopiero wtedy aby serduszko zobaczyć [emoji173]️

Edit: receptę na dupka mam w razie w

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Emzilka hehe, doskonale Ciebie rozumiem :) dobrze że nikt mnie wtedy nie widział bo by chyba pękł ze śmiechu jak przeżywam :D

@Emsi* dziękuję :* :* boję się jeszcze dołączać choc jestem przeszczesliwa że to ma być listopad. Moja poprzednia fasolka miała się urodzić w listopadzie więc to dla mnie piękny dar od losu zwłaszcza jeśli wszystko tym razem się uda.

Kochane, czy powinnam zbadać progesteron i ogólnie coś brać na "podtrzymanie"? Bete nie wiem czy będę badac bo słyszałam że w wielu przypadkach była prawidłowa chociaż ciaza nie rozwijała się dobrze.

@Emzilka hehe, doskonale Ciebie rozumiem :) dobrze że nikt mnie wtedy nie widział bo by chyba pękł ze śmiechu jak przeżywam :D

@Emsi* dziękuję :* :* boję się jeszcze dołączać choc jestem przeszczesliwa że to ma być listopad. Moja poprzednia fasolka miała się urodzić w listopadzie więc to dla mnie piękny dar od losu zwłaszcza jeśli wszystko tym razem się uda.

Kochane, czy powinnam zbadać progesteron i ogólnie coś brać na "podtrzymanie"? Bete nie wiem czy będę badac bo słyszałam że w wielu przypadkach była prawidłowa chociaż ciaza nie rozwijała się dobrze.
Gratulacje :) piękne kreseczki :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym zbadala, zwlaszcza ze mialas wczesniej problem z donoszeniem.. I najlepiej skonsultuj to z lekarzem.... Ja od dnia zrobienia testu bylam pod opieka swojego ginekologa, bo niestety pierwsza ciaza zakonczyla sie w 6-7 tyg

@Emzilka dziękuję to pójdę dziś na pobranie krwi. :) Do lekarza chcę dzisiaj zadzwonić tylko jeszcze trochę poczekam bo jeszcze wcześnie hehe. ;)

@DorciaMamaOlka dziękuję:* :)

@basia89 ogólnie przytulanki były co 2 dni tylko raz mieliśmy z parę dni przerwy bo bylismy mega zmeczeni po pracy i nie mielismy sily. Testowalam testami owu i kiedy wyszedł pozytyw to się staraliśmy i po wszystkim tak "zasnelam" ;) :p aż mój Ł się dziwił co ja robię. :D I chyba następne 2 dni po owu też się staraliśmy. :) Objawy takie jak przed @ bo trądzik, bol podbrzusza i bokow brzucha ,bole jajnikow nawet po owu(to było tylko dla mnie dziwne), słabe samopoczucie (jakbym miala zemdlec) i ciągle chcialo i chce mi się jeść:p no i z rana miałam lekkie uczucie jakby mi się chciało zwymiotowac. W sumie to typowe objawy jak na @. Jeszcze jak zobaczyłam jakby mini czerwone kropki na bieliźnie to byłam pewna ze okres zaraz zawita a tu taka niespodzianka.:-D

Ostatnia edycja:
Ja nie zweryfikuje kotami czy jest ciąża bo one mi zawsże na brzuch wskakują :)
Jutro 11dpo, piersi bolą a dawno juz nie bolały, wyskoczyła mi opryszczka, temp ładna, robię sobie nadzieje ;)
Dzisiaj był test biały. Moze jutro coś sie pojawi...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A jaka temperatura? Masz wykres do pokazania :-)? U mnie jakoś 10 dpo

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@karolcia piękne kreseczki!! Gratuluje i spokojnych 9miesiecy!

f2w3rjjgpsehityp.png

Dziewczyny nie wierzę! :o aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....

Test 1 dzień przed miesiączka! :)
Wow super to żadne zwidy!!!!! GRATULUJĘ[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

Kochane moje poradzcie jeśli nic się nie dzieje czy powinnam zapisywać się do gina wcześniej niż w 7 tc ?
Chciałam dopiero wtedy aby serduszko zobaczyć [emoji173]️

Edit: receptę na dupka mam w razie w

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że lepiej odczekać,jeśli dobrze się czujesz i sumienie Cie nie goni to odczekaj. Więcej poprostu zobaczysz na usg [emoji7]

reklama
Gratulacje! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze:-D! Ja obudziłam się w nocy z dziwnym uczuciem w prawym jajniku- ciężko to wytłumaczyć ale jakby w środku latały bąbelki, do tego łaskotało. Na pewno nie były ty jelita, ani pochodne żołądka, zdecydowanie prawa strona podbrzusza w okolicach jajnika. Ale dzisiaj rano czuję jakbym miała dostać @. Mam napięte i bolące podbrzusze, tylko śluz przezroczysty i wodnisty. Myślę, że się nie udało, ale im szybciej @ przyjdzie tym lepiej- kolejny cykl przed nami i tym razem będziemy mogli celować w owu, o ile ta będzie się dała wyłapać i wystąpi w ogóle :)

Ostatnia edycja:
Do góry