reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tzn wiesz co.. Glupio mi przed tymi kolezankami. Troche sie martwia, ze nie moge na basen, że taka chora, bo zimno mi itd. Oczywiscie teskt byl "sylwia, ale Ty nie jestes w ciazy? Bo takie zapalenie pecherza to lubi byc na poczatku a tu antybiotyk itd." i jeszcze "chyba nam powiesz jak bedziesz w tej ciazy" odpowiedzialam ze pewnie ze powiem jak bede i jak bedzie przez puerwsze tygodnie wszystko oki, bo to różnie z tymi ciazami. Powiedzialam, ze to lekki antybiotyk i ze zaraz mam miec okres.
Zaraz sama sie zakopie w tych klamstwach :D

Hehe dobre [emoji23] podejrzliwość ludzi nie zna granic .... dobrze, ze to tylko weekend [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pytaliście kiedy ostatnia @ i na kiedy termin.
Ostatnia 2.02
Termin prawdopodobnie między 5-10.11.
Cykl w którym zaszłam był inny niż zwykle i owu się przesunęła

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

To dokładnie tak jak ja [emoji4] I daty i cykl. Ja miałam owu zawsze koło 14-15 dc a w tym cyklu prawdopodobnie 17dc ale na pewno później niż zwykle.
Robiłaś jeszcze jakoś test czy już beta Cię uspokoiła i więcej nie robisz?

O @sylwkaq90 tez tak jak my tylko owu wcześniej, wiec kilka dni do przodu [emoji4]

Ostatnia edycja:
03c90b47d90ffc7dda67ff4688808336.jpg

Proszę. Rozłożony [emoji23] nic nie ma ! Nie cierpię tak czekać [emoji30][emoji30] ja to z tych mało cierpliwych. Jakby miało coś być to byłoby mocniejsze. Ja mam 27 -28 dc a dzis 33dc.

Jej dziwnie to wyszło ... chyba jednak szału nie ma z tymi facelle dlatego najlepsze te Doz płytkowe.
Kochanie z tego co pamietam to Ty wiesz kiedy miałaś owu right ?

Nie ma co serio :-( okres nadal opóźniony ech
Tos pokaz to zdjęcie ;) [emoji1][emoji1]
A tak ogolem znam przypadki i w necie tez sie naczytalam,ze niektorym kobietom nie wychodza testy,byly tez i takie cobdo 4 miesiaca nic nie wychodzilo.

A ten program o kobietach,co nie wiedzialy ze byly w ciazy i sterty testów tez negatywne....hmmmm
Idz moze do gina. Cos juz bedzie widac,nie mówię o serduszku ale wypadałby ci 4-5 tydzien...ja nadal trzymam kciuki [emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Jej dziwnie to wyszło ... chyba jednak szału nie ma z tymi facelle dlatego najlepsze te Doz płytkowe.
Kochanie z tego co pamietam to Ty wiesz kiedy miałaś owu right ?

No właśnie w tym miesiącu pojęcia zielonego nie mam ! [emoji23][emoji23] startowałam jak Ty 1.02 z @ ale nic więcej nie wiem. W tym miesiącu nawet bólów owu nie miałam. Wiec może w ogole nie było ...

Załatwiłam sobie luteinę pod język wiec zobaczymy albo przyjdzie @ albo nie ;-)
Ja kiedyś brałam rano i wieczorem pod język. A wy jak bierzecie ? Bo na ulotce jest napisane ze nawet 3-4 razy dziennie

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie w tym miesiącu pojęcia zielonego nie mam ! [emoji23][emoji23] startowałam jak Ty 1.02 z @ ale nic więcej nie wiem. W tym miesiącu nawet bólów owu nie miałam. Wiec może w ogole nie było ...

A do kiedy jestes w Pl? Moze jedz do jakiegos pobliskiego miastabgdzie dzis lab otwarty jest i zrob ta bete ;-)

Do góry