reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na moje oko to te testy są jakieś wadliwe [emoji35] ale cóż ;) ja ostatnia @ miałam tak jak dziewczyny 1.02 a one jakie maja już silne krechy wiec u mnie to po prostu wada testu [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
0eb707db8cbbc24c6720acf90a88dd7c.jpg

Facelle z rana. Wiec @bertha zostaje z dinozaurami ;-) moja macica robi sobie ze mnie jaja i psuje moje plany [emoji23][emoji23] @cheebay mam nadzieje ze jeszcze nie śpisz, wstałam bardzo wcześnie jak na urlop :p

Czekalam[emoji8] ja nie wiem, ale tam jest jakis cien cienia noo[emoji848]

Hej dziewczyny w końcu was doczytalam, queen jak cos tam widzę słabą kreskę ale może z oczami cos nie tak.
Co do mówieniu o ciąży tez jestem zdania ze lepiej zaczekać ja to w pracy o ile mi się wogole uda to powiem chyba jak brzuch urosnie :rolleyes: bo taka sytuacja była kilka dni się źle czulam za plecami slyszalam - pewnie w ciąży i nie odzywalay się i były wręcz nie mile a gdy dowiedziały się o tym ze to jednak nie ciąża to wtedy znowu normalna rozmowa. Rodzinie tez bym mówiła kolo 8 tygodnia .

0eb707db8cbbc24c6720acf90a88dd7c.jpg

Facelle z rana. Wiec @bertha zostaje z dinozaurami ;-) moja macica robi sobie ze mnie jaja i psuje moje plany [emoji23][emoji23] @cheebay mam nadzieje ze jeszcze nie śpisz, wstałam bardzo wcześnie jak na urlop :p

Kurde, nie zgadzam sie na negatywny wynik! Tam cos jest... niech sie wyklaruje... głupie testy.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Nie mam innego wyjscia z tym klamstwem. Dowiedzialam sie o ciazy w srode. Rodzinka jeszcze nie wie. Beda zli, ze przed nimi ukrywalam no ale trudno. Chce chociaz do pierwszej wizyty wytrzymac.

Katia mamy tak samo tez mialam @ 2.02. Tez tak mi termin wychodzi.
Zeby tylko bylo wszystko oki.. Kolejny skorpion w rodzinie! Ja skropion, brat, szwagier. Ja urodzona w swieto 1.11 to i moze moja fasolka w swieto sie urodzi 11.11 :rolleyes:
też ostatnia @ 1.02. Termin mi wylicza na 7/8.11.
We wtorek idę do lekarza, żeby sprawdzić czy to nie pozamaciczna i pewnie po heparynę.
Wie tylko mąż i przyjaciółka. Rodzina dowie się, jak wszystko dobrze pójdzie, po usg genetycznym, czyli za jakieś 2miesiące. Wcześniej nie mówię, znając moje doświadczenie. I tak już mam znowu schize i sprawdzam co chwila majtki i rozmyślam nad każdym bólem podbrzusza i krzyża- witajcie "radosne" 9mcy

reklama
Do góry