reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki kochana ! Ale dla mnie to tylko jakaś wada testu [emoji23][emoji23] także tego ... ;-) ale żebyście mnie nie zabiły byłam w rossmanie i proszę
1737044cc9496d1ed9f1a1f21593522c.jpg

Także zobaczę jutro rano jak się @ nie pojawi. Co prawda nigdy mi się dłużej niż 2dni nie spóźniała ... wiec dziwne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lubię to! [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

@marc co ma być to będzie. Ja się zgadzam ze @Spark. Ja np już 4 dni po planowej @ i nadal cisza. Poza śluzem cisza. Wczoraj nie mogłam zjeść klusek ziemniaczanych z bigosem mimo ze uwielbiam. Odrzuciło mnie. Dzisiaj zjadłam 2 porcje żurku [emoji7] a No o śledzia i kapustę kiszona bo lubię [emoji51][emoji51] kupiłam Wczoraj facelle i rano robiłam i sama nie wiem czy mi się wydaje ze jakiś cień cienia widzę czy moje zwidy. Pewnie to drugie [emoji23][emoji23] No zauważyłam Żr wzrok mi się pogarsza. Na zdjęciu totalnie nic nie widać. Okresowych objawów tez nie mam wiec sama już nie wiem co jest grane. Leci sobie ze mną w kulki małpa. I to totalnie. [emoji30][emoji30]

Trzymam kciuki aby to jednak nie były zwidy [emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

aafd4f4d6cd9cdccf862c1c636ddeb18.jpg

A tu wam wstawiam moje zwidy [emoji51][emoji23] chyba czas odwiedzić okulistę [emoji30] starość nie radość [emoji23]

Ja też widzę i to nawet na miniaturce!

No dobra to teraz wywołuję @Verq jak tam sytuacja u Ciebie?[emoji6]

@ jeszcze nie ma, ale mam już minimalnie podbarwiony śluz, bolące piersi, także lada chwila ;)

@bertha ja to na bank zostanę w dinozaurach nie martw się ! Jakiś lipny chyba był ten test. Za cholerę nie wiem kiedy była owu. Za to [emoji173] były tylko 2 razy w tym cyklu bo ani czasu ani ochoty ! Także to by musiało być jakieś niepokalane poczęcie ![emoji23][emoji23] brzuch zaczyna ciągnąć także czekam ;-)

Czekamy na kolejny test :)

"Negative image " tak sie nazywa ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny na telefonie też tak można. Ja mam samsunga i jak wejdę w edycję i efekty to jest tam też negatyw :)

U Ciebie może coś innego ;)

Wątpię :-) zrobiłam test oczywiście czułości 25 lub więcej tak na nim pisało i co.... tylko lichy cień :-D
Także chyba jestem na coś chora, ze wychodzą ciebie i to jeszcze w negatywie widoczne lepiej Hehehehe :-) także dziewczyny JESTEM PECHOWA :-) tak samo jak moj jutrzejszy egzamin :-)

Nie wiem kobitki czy ja juz warjuje ale caly czas cos czuje po lewej stronie :/ niby to ciagniecie jakies dziwne uczucie. Az mnie nosi aby zrobic wczesniej ten test, ale jak to mowia cierpliwosc sie oplaca [emoji14] ja nie wiem @marc tutaj nas w niepewnosci trzyma jak nie wiem co [emoji14]

Widze cien jak nic !!!! A @ kiedy wypada?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Gdybym tylko wiedziała co jest grane :-) co ze mną nie tak

reklama
Do góry