reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
a Ty jak się czujesz?
A dziękuję już bardzo dobrze[emoji2]
Dzisiaj się leniłam cały dzień w domu. Ćwiczyć nie mogę za bardzo... o basenie mogę narazie zapomnieć. Więc sobie zamulam.... w piątek, może w sobotę zbadam betę czy spada ładnie. Rany się goją to najważniejsze.

A dziękuję już bardzo dobrze[emoji2]
Dzisiaj się leniłam cały dzień w domu. Ćwiczyć nie mogę za bardzo... o basenie mogę narazie zapomnieć. Więc sobie zamulam.... w piątek, może w sobotę zbadam betę czy spada ładnie. Rany się goją to najważniejsze.
a to na brzuchu rany? Taktykę już obralas na przyszłe starania? :)

Nie mam absolutnie żadnych objawów, które mogłyby wskazywać, że okres nie przyjdzie :D
Obstawiam, że zjawi się do piątku :p
No nieeee. Nie przerywaj tych pozytywów[emoji110] [emoji12]
a to na brzuchu rany? Taktykę już obralas na przyszłe starania? :)
No na brzuchu. Ale malutkie. Co do taktyki to przytulanki co 2-3 dni. Widzę po pozytywach ostatnich, że to działa. Idę do lekarza w poniedziałek i mam zamar zapytać co się stanie jak nie odczekam miesiąca i się uda. Ciekawa jestem co odpowie. Już mnie korci strasznie hehe.

Właśnie mamy po cesarkach albo po innych operacjach co polecacie do smarowania na blizny?

Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego :D
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę ;)
Następny cykl jest cyklem badań :) mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej :)
I nie usłyszałam, że jestem za stara :D
No i super. Co to jest za stanowisko lekarza który mówi 40 latce że jest za stara LOL ;) ile aktorek, gwiazd itp wybierają późne macierzyństwo. Aza granicami naszego kraju ponoć to norma :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No nieeee. Nie przerywaj tych pozytywów[emoji110] [emoji12]

No na brzuchu. Ale malutkie. Co do taktyki to przytulanki co 2-3 dni. Widzę po pozytywach ostatnich, że to działa. Idę do lekarza w poniedziałek i mam zamar zapytać co się stanie jak nie odczekam miesiąca i się uda. Ciekawa jestem co odpowie. Już mnie korci strasznie hehe.

Właśnie mamy po cesarkach albo po innych operacjach co polecacie do smarowania na blizny?

To nie będę Wam pisać, że przyszedł :p

reklama
Kochane bobosexy byly w tym 13dc w walentynki. 14dc wyszedl test owu wyszedl pozytywny i pozniej seks byl o wiele pozniej. Wiec plemniki musialy wytrzymac jednak z tego 13 i zaplodnic w 15 lub 16! Przeciez pisalam wam ze te starania to nie starania!! 14 bolaly mnie jajniki.. Ogolnie duzo seksu w tym miesiacu ale myslalam ze akurat ominelismy..

A jakie masz dolegliwości kochanie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry