Verq
Fanka BB :)
Masz cierpliwość[emoji106]
Nie mam absolutnie żadnych objawów, które mogłyby wskazywać, że okres nie przyjdzie
Obstawiam, że zjawi się do piątku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz cierpliwość[emoji106]
A dziękuję już bardzo dobrze[emoji2]a Ty jak się czujesz?
a to na brzuchu rany? Taktykę już obralas na przyszłe starania?A dziękuję już bardzo dobrze[emoji2]
Dzisiaj się leniłam cały dzień w domu. Ćwiczyć nie mogę za bardzo... o basenie mogę narazie zapomnieć. Więc sobie zamulam.... w piątek, może w sobotę zbadam betę czy spada ładnie. Rany się goją to najważniejsze.
No nieeee. Nie przerywaj tych pozytywów[emoji110] [emoji12]Nie mam absolutnie żadnych objawów, które mogłyby wskazywać, że okres nie przyjdzie
Obstawiam, że zjawi się do piątku
No na brzuchu. Ale malutkie. Co do taktyki to przytulanki co 2-3 dni. Widzę po pozytywach ostatnich, że to działa. Idę do lekarza w poniedziałek i mam zamar zapytać co się stanie jak nie odczekam miesiąca i się uda. Ciekawa jestem co odpowie. Już mnie korci strasznie hehe.a to na brzuchu rany? Taktykę już obralas na przyszłe starania?
No i super. Co to jest za stanowisko lekarza który mówi 40 latce że jest za stara LOL ile aktorek, gwiazd itp wybierają późne macierzyństwo. Aza granicami naszego kraju ponoć to norma :-)Jestem po wizycie.
Zmieniłam w systemie lekarza prowadzącego
Od początku. Pani Doktor jest przemiłą kobietą około trzydziestki. Obejrzała wszystkie wyniki badań. Uważa, że progesteron to nie problem, a mój wiek... no cóż, mamy troszkę mniej czasu na starania niż młodsze.
Zbadała mnie - jest ok, zbadała mi piersi - jest ok. Zapytała kiedy ostatnio miałam wykonane badania piersi przez ginekologa i na odpowiedź, że nigdy zrobiła minkę podkówkę
Następny cykl jest cyklem badań mam wykonać amh , czekać na @ i dzwonić do szpitala umawiać się na badanie HSG. Pani Doktor uważa, że nie ma sensu stymulacja jeśli jajowody są niedrożne. Po badaniach i zabiegu hsg wracam do niej
I nie usłyszałam, że jestem za stara
No nieeee. Nie przerywaj tych pozytywów[emoji110] [emoji12]
No na brzuchu. Ale malutkie. Co do taktyki to przytulanki co 2-3 dni. Widzę po pozytywach ostatnich, że to działa. Idę do lekarza w poniedziałek i mam zamar zapytać co się stanie jak nie odczekam miesiąca i się uda. Ciekawa jestem co odpowie. Już mnie korci strasznie hehe.
Właśnie mamy po cesarkach albo po innych operacjach co polecacie do smarowania na blizny?
Ostro :-) GRATULUJĘ :-) jakieś objawy??Dziewczyny!!!!!! To niemozliwe!!!! Pozytyw! Tak mocny!!! Czułość testu 25, facelle i robiony teraz! Sprawdzam caly czas czy to na pewno test ciążowy!! Nie wierze! Dzisiaj 13dpo jutro miala byc @
No nie tak to nie rób. Ale trzymam kciuki, żeby się nie pojawił[emoji110] .To nie będę Wam pisać, że przyszedł
Dziewczyny!!!!!! To niemozliwe!!!! Pozytyw! Tak mocny!!! Czułość testu 25, facelle i robiony teraz! Sprawdzam caly czas czy to na pewno test ciążowy!! Nie wierze! Dzisiaj 13dpo jutro miala byc @
Kochane bobosexy byly w tym 13dc w walentynki. 14dc wyszedl test owu wyszedl pozytywny i pozniej seks byl o wiele pozniej. Wiec plemniki musialy wytrzymac jednak z tego 13 i zaplodnic w 15 lub 16! Przeciez pisalam wam ze te starania to nie starania!! 14 bolaly mnie jajniki.. Ogolnie duzo seksu w tym miesiacu ale myslalam ze akurat ominelismy..