reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc, jeśli Twój mąż nie może się powstrzymać nawet w tygodniu to zaczęłabym się martwić. Zaczyna się od jednego piwa codziennie, a może skończyć źle...to jest poważny temat i jeśli teraz mu tego nie uświadomisz, to możecie mieć problem nie tylko z zajściem w ciążę... Uwierz, wiem co mówię :/ mój akurat nie ma takiego problemu, ale mam w rodzinie dwóch alkoholików.

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Niby chce.... i obiecał mi, a co z tego jak nie dotrzymuje słowa...
O tym koledze chodziło mi o to, ze sam miał problem ze swoją kobieta w zajściu w ciaze, wiec mógłby sie zastanowić.
Razem pracują, razem piją
To są faceci, nie zastanawiają się nad tymi rzeczami tak jak my niestety :/ albo Twój mąż będzie asertywny, albo nie, kochana...

relgx1hpw702se3x.png

gabrika piękna beta, i super reakcja mężą. U mnie też to M jest głosem rozsądku :)

u mnie wkoncu ovufriend wyznaczył owu :) 21dc
upload_2017-3-1_8-27-36.png

antonia jak u Ciebie?

Załączniki

• upload_2017-3-1_8-27-36.png
    upload_2017-3-1_8-27-36.png
    110,8 KB · Wyświetleń: 252
Hej, im więcej czytam o tym jaka powinna być beta tym bardziej się stresuje. 8.7;(
Kurde za malo jak na 23 dc. Jak nie przyrosnie sporo to nic z tego:/
Dziś wynik ok 11 ale chyba się nie wyrwe z pracy żeby odebrać.

Hej, im więcej czytam o tym jaka powinna być beta tym bardziej się stresuje. 8.7;(
Kurde za malo jak na 23 dc. Jak nie przyrosnie sporo to nic z tego:/
Dziś wynik ok 11 ale chyba się nie wyrwe z pracy żeby odebrać.
A ile dni po owu? Ja robiłam minimum 15 dni po owu, jeżeli oczywiście nie była wcześniej... [emoji87][emoji85]

Dziękuję Wam za tyle ciepłych słów :-* nawet nie spodziewałam się ze to takie bezcenne :) [emoji177][emoji177]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie owu chyba była w 34dc, dzisiaj 36. W 33 test wyszedł pozytywny, wczoraj już był zdecydowanie jaśniejszy w porównaniu do tego 33dc. W dodatku wczoraj wieczorem sutki zrobiły się bardziej wrażliwe na dotyk, delikatnie bolą, więc mam pewność, że była. Temperatura jakoś specjalnie nie skoczyła, ale może jutro będzie wyżej.

1488353998-aaaaaa.png

relgx1hpw702se3x.png

Do góry