reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O widzę że nie jestem sama. Myślałam że jak pójdę do pracy to przestanę myśleć o stracie. A to wcale tak nie jest. Dużo dzieci się teraz urodziło i wszyscy przychodzą do sklepu z maluchami. Staram się nie zwracać uwagi na to. A wczoraj miałam gorszy dzień wróciłam z pracy to ryczalam. Powiedziałam mojemu że lepiej aby znalazł sobie inna taka która da mu dziecko. Powiedział że szczęście daje mu tylko ja. Ze mnie nigdy nie zostawi. Dziewczyny nawet nie wiecie jak wiele to dla mnie znaczy. Wybaczcie za takie smety[emoji26]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój też jest kochany :) najważniejsze, że można liczyć na naszych facetów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania, pisałam o dr Pasniku. Słyszałaś o nim? Polecają go dziewczyny ktore walczą z poronieniami. Takze musi byc dobry.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Kochana szukam w necie i Paśnik jest tylko pediatra... :(

Mam wyniki bety!!! :)

435,9 mIU/ml <3
Cudownie [emoji177]

relgx1hpw702se3x.png

Dziewczyny to test owu, dziś 27dc, @ w czwartek. Czy to druga owu? Zrobiłam tak po prostu chcialam sprawdzić czy bedzie w koncu taki bladzioch bo w owu ladne kreski wychodzily.
Marc, shaggy przykro mi z powodu tych nadziei danych przez testy.. Trzymajcie sie dzielnie!

Sylwka rób ciążowy [emoji3][emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@sylwkaq90 ja nie umiem Ci doradzić niestety :( Ja robiłam test owu w 11dpo (czyli 31dc) i mój test wyszedł kompletnie pusty :/ podobno testy owu mogą przekłamywać wynik w przypadku ciąży. Może spróbuj zatestować? :)

Do góry