reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny to test owu, dziś 27dc, @ w czwartek. Czy to druga owu? Zrobiłam tak po prostu chcialam sprawdzić czy bedzie w koncu taki bladzioch bo w owu ladne kreski wychodzily.
Marc, shaggy przykro mi z powodu tych nadziei danych przez testy.. Trzymajcie sie dzielnie!

Załączniki

• 20170228_194107.jpg
    20170228_194107.jpg
    144,8 KB · Wyświetleń: 105
Ania, a dr Paśnika z Łodzi kojarzysz? bo ponoc jest dobry. (mam nadzieje, ze to nie ten konowal u ktorego bylas ;))

moze nie mialas spadku, ale ladnie widac, ze druga faza byla podzielona na nizsze i wyzsze temp - czyli juz po implantacji :)
Nie kojarzę... poszukam i jeśli jutro znowu będzie lipa to pójdę ;)
dziewczyny moj dziec konczy dzis 8 tygodni, z kruszynki zrobil sie kawal chlopa :D jak cudownie patrzec jak rosnie ♥
20170228-103444.jpg
Jaki cudowny :)

A tak z innej beczki... bardzo chciałam tak bardziej szczegółowo opisać moją historię, ale mam dziś tak koszmarny dzień, kiepsko w pracy, w dodatku zostałam bez auta, to jeszcze taka myśl się kołacze "i jeszcze w dodatku nie mogę zajść w ciążę..." rok 2016 miałam kiepski, ten przecież musi być lepszy, tylko kiedy? :(

A tak z innej beczki... bardzo chciałam tak bardziej szczegółowo opisać moją historię, ale mam dziś tak koszmarny dzień, kiepsko w pracy, w dodatku zostałam bez auta, to jeszcze taka myśl się kołacze "i jeszcze w dodatku nie mogę zajść w ciążę..." rok 2016 miałam kiepski, ten przecież musi być lepszy, tylko kiedy? :(

Będzie na pewno lepszy :) nawet się nie objerzysz kiedy! :)

reklama
Dziewczyny to test owu, dziś 27dc, @ w czwartek. Czy to druga owu? Zrobiłam tak po prostu chcialam sprawdzić czy bedzie w koncu taki bladzioch bo w owu ladne kreski wychodzily.
Marc, shaggy przykro mi z powodu tych nadziei danych przez testy.. Trzymajcie sie dzielnie!
Może ciąża wykrywa wysoki progesteron przed

Do góry