reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem ale jak myślę o stracie to strasznie boli[emoji26]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Skarbie ja też płacze jak o tym pomyślę,ale tak jest to nasze aniołki,są w niebie i patrzą na nas jak płaczemy jest im smutno myślę że będą szczęśliwe jak nie będziemy płakać tylko się do nich uśmiechać

reklama
O widzę że nie jestem sama. Myślałam że jak pójdę do pracy to przestanę myśleć o stracie. A to wcale tak nie jest. Dużo dzieci się teraz urodziło i wszyscy przychodzą do sklepu z maluchami. Staram się nie zwracać uwagi na to. A wczoraj miałam gorszy dzień wróciłam z pracy to ryczalam. Powiedziałam mojemu że lepiej aby znalazł sobie inna taka która da mu dziecko. Powiedział że szczęście daje mu tylko ja. Ze mnie nigdy nie zostawi. Dziewczyny nawet nie wiecie jak wiele to dla mnie znaczy. Wybaczcie za takie smety[emoji26]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma nic cenniejszego, niż wsparcie bliskiej osoby! Jesteś wielką szczęściarą! Razem możecie góry przenosić - pamiętaj o tym i nie daj się gorszym chwilom! :*

Szkoda, że nikt ze znajomych nie ma dobrego ginekologa i nic nie może polecić :(
Zobaczymy jeszcze jutro ;)

Ania, pisałam o dr Pasniku. Słyszałaś o nim? Polecają go dziewczyny ktore walczą z poronieniami. Takze musi byc dobry.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziękuję :* ale zobacz jaki u Ciebie był od razu wzrost, u mnie bardzo mały, więc nie wiem o co chodzi :/
Poproszę o zmianę e tabelce na 4 cs @ 30.03 walczymy dalej :)

relgx1hpw702se3x.png

Ja w aptece kupiłam i kurczę nie pamietam firmy ... Lanvin mi poleciła [emoji4]
@Lanvin pamiętasz może ?
Niemniej jednak każda chyba jest dobra niezależnie od firmy.

Co do mikstury moja reakcja na taka propozycje była taka sama ale działa cuda serio ... co więcej myślałam, ze będzie gorsze, dasz radę [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@gabrika Sterimar baby :) jest super, ostatnio miałam katar, po dwóch dniach przeszedł :)

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Do góry