reklama
Marc, Shaggy.. nie wiem co mam napisać.. wczoraj cieszyłam się z wami a dziś jest mi strasznie przykro [emoji27] ile my kobiety musimy przejść, żeby mieć swoje upragnione maleństwo..
Katia, super wyniki! Ciąża potwierdzona ! Gratulacje [emoji11]
Gabrika, trzymam kciuki za wyniki [emoji110]️
Paraplu.. bidulko ty nasza.. oby to nie było nic poważnego.. teraz pewnie tydzień w stresie.. ale tak jak piszą dziewczyny, jak cytologia ok to to nic poważnego ! [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Katia, super wyniki! Ciąża potwierdzona ! Gratulacje [emoji11]
Gabrika, trzymam kciuki za wyniki [emoji110]️
Paraplu.. bidulko ty nasza.. oby to nie było nic poważnego.. teraz pewnie tydzień w stresie.. ale tak jak piszą dziewczyny, jak cytologia ok to to nic poważnego ! [emoji6]
O widzę że nie jestem sama. Myślałam że jak pójdę do pracy to przestanę myśleć o stracie. A to wcale tak nie jest. Dużo dzieci się teraz urodziło i wszyscy przychodzą do sklepu z maluchami. Staram się nie zwracać uwagi na to. A wczoraj miałam gorszy dzień wróciłam z pracy to ryczalam. Powiedziałam mojemu że lepiej aby znalazł sobie inna taka która da mu dziecko. Powiedział że szczęście daje mu tylko ja. Ze mnie nigdy nie zostawi. Dziewczyny nawet nie wiecie jak wiele to dla mnie znaczy. Wybaczcie za takie smety[emoji26]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mozesz tak mowić ani myślec! Przecież to nie była twoja wina! Uwierz mi, że za niedługo doczekacie się swojego maleńkiego szczęścia !
Wiem ale jak myślę o stracie to strasznie boli[emoji26]Nie mozesz tak mowić ani myślec! Przecież to nie była twoja wina! Uwierz mi, że za niedługo doczekacie się swojego maleńkiego szczęścia !
GratulacjeMam wyniki!
11dpo
Beta: 30,32
Progesteron: 31,70
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
caltha
Fanka BB :)
pięknie powiedział- prawdziwa dojrzałość. A to minie kochana. Ja sobie w ramach terapii wstrząsowej zaprosiłam sobie dzień po zabiegu dwie koleżanki z niemowlakami, a potem ryczałam w wannieO widzę że nie jestem sama. Myślałam że jak pójdę do pracy to przestanę myśleć o stracie. A to wcale tak nie jest. Dużo dzieci się teraz urodziło i wszyscy przychodzą do sklepu z maluchami. Staram się nie zwracać uwagi na to. A wczoraj miałam gorszy dzień wróciłam z pracy to ryczalam. Powiedziałam mojemu że lepiej aby znalazł sobie inna taka która da mu dziecko. Powiedział że szczęście daje mu tylko ja. Ze mnie nigdy nie zostawi. Dziewczyny nawet nie wiecie jak wiele to dla mnie znaczy. Wybaczcie za takie smety
Paraplu- dobrze, że cytologia prawidłowa, nie stresuj się na zapas, szkoda tylko że trzeba czekać
marc, shaggy - tulam
jutro moja kolej, ale chyba się wstrzymam do weekendu
Podziwiam Cię za te koleżanki ja bym się nie odważyła.pięknie powiedział- prawdziwa dojrzałość. A to minie kochana. Ja sobie w ramach terapii wstrząsowej zaprosiłam sobie dzień po zabiegu dwie koleżanki z niemowlakami, a potem ryczałam w wannie
Paraplu- dobrze, że cytologia prawidłowa, nie stresuj się na zapas, szkoda tylko że trzeba czekać
marc, shaggy - tulam
jutro moja kolej, ale chyba się wstrzymam do weekendu
reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Super facet. A to poprostu nazywa się MIŁOŚĆ :-) głowa do góryO widzę że nie jestem sama. Myślałam że jak pójdę do pracy to przestanę myśleć o stracie. A to wcale tak nie jest. Dużo dzieci się teraz urodziło i wszyscy przychodzą do sklepu z maluchami. Staram się nie zwracać uwagi na to. A wczoraj miałam gorszy dzień wróciłam z pracy to ryczalam. Powiedziałam mojemu że lepiej aby znalazł sobie inna taka która da mu dziecko. Powiedział że szczęście daje mu tylko ja. Ze mnie nigdy nie zostawi. Dziewczyny nawet nie wiecie jak wiele to dla mnie znaczy. Wybaczcie za takie smety[emoji26]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom