reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pokażesz wykres? Wczoraj chyba wrzucalas, ale nie odkopie już :*

relgx1hpw702se3x.png

Proszę :)
Screen Shot 2017-02-28 at 11.23.49.png

Załączniki

• Screen Shot 2017-02-28 at 11.23.49.png
    Screen Shot 2017-02-28 at 11.23.49.png
    34,9 KB · Wyświetleń: 386
@marc właśnie dlatego nie chciałam Ci pogratulować ciąży... dla mnie te kreski niestety były bardziej szare niż różowe, a ja już tak miałam kilka razy, niestety takie zwykle nicc nie znaczą :( może jeszcze za kilka dni okaże się, że jednak, bo to bardzo wcześnie...

@NeSSi dobrze, że z dzidzia ok... a mówili, czy aniołek zagraża jeszcze maluchowi czy już nie ma ryzyka skoro się rozkłaada? Może lekarz zwyczajnie nie był pewny płci i nie chciał wprowadzać w błąd...:)

@Lanvin Chodzę ciągle na pilates i zdrowy kręgosłup. W poniedziałki i w czwartki jest z dziewczyną, która pokazuje lekkie ćwiczenia a we wtorek dziewczyna pokazuje ćwiczenia na uda, pośladki i brzuch i są o wiele cięższe :p
@mfifi04 lekarz na pewno Ci wszystko wytłumaczy.
No właśnie jakby nie mogli po polsku napisać. Moja mama i mój tato po zabiegach wycięcia ( mama macicy z ogromnym mięśniakiem, a tato tłuszczaka na plecach ) też dostali wyniki po łacinie i weź tu się nie denerwuj ! Dobrze że jeszcze można coś w necie poczytać :p

@marc ... [emoji20] Mycha, no nie wierzę normalnie... Trzymaj się tam.. [emoji22] [emoji11]

@StorAnia skoro zdecydowałas się walczyć to walcz do końca! Wykorzystaj wszystkie mozliwosci, żebyś potem nie myślała że mogłaś zrobić jeszcze to i to i że może wtedy by się udało.... Progesteron, serio?! Mam wrażenie że tutaj co 3 dziewczyna ma z tym problem, biorą luteine albo dupka i śmigaja w ciąży! Serio jakiś konował... Trzymam kciuki [emoji110]

@Paraplu .... Cholera by to wzięła [emoji20] Ale wiesz, dziecko zjawia się w najmniej oczekiwanym momencie więc wiesz, nie znasz dnia ani godziny [emoji1]

@shaggy, przykro mi [emoji20]

a wam misiaki dziękuję [emoji8] [emoji8] włączyłam się wczoraj bo faktycznie humor spadł do poziomu mułu... Dzisiaj już jest lepiej, @ hormony się chyba ustabilizowały, do tego słońce za oknem i aż chce się żyć [emoji16] z tego całego okresu dostałam nawet zapiekankę na śniadanie [emoji1]

reklama
@marc ... [emoji20] Mycha, no nie wierzę normalnie... Trzymaj się tam.. [emoji22] [emoji11]

@StorAnia skoro zdecydowałas się walczyć to walcz do końca! Wykorzystaj wszystkie mozliwosci, żebyś potem nie myślała że mogłaś zrobić jeszcze to i to i że może wtedy by się udało.... Progesteron, serio?! Mam wrażenie że tutaj co 3 dziewczyna ma z tym problem, biorą luteine albo dupka i śmigaja w ciąży! Serio jakiś konował... Trzymam kciuki [emoji110]

@Paraplu .... Cholera by to wzięła [emoji20] Ale wiesz, dziecko zjawia się w najmniej oczekiwanym momencie więc wiesz, nie znasz dnia ani godziny [emoji1]

@shaggy, przykro mi [emoji20]

a wam misiaki dziękuję [emoji8] [emoji8] włączyłam się wczoraj bo faktycznie humor spadł do poziomu mułu... Dzisiaj już jest lepiej, @ hormony się chyba ustabilizowały, do tego słońce za oknem i aż chce się żyć [emoji16] z tego całego okresu dostałam nawet zapiekankę na śniadanie [emoji1]
Łeee, nie podoba mi się @. Kiedy kolejny termin??

relgx1hpw702se3x.png

Do góry